Praktičnost i analitičnost se često vezuju za njih, a u nastavku predstavljamo 10 karakteristika ovog horoskopskog znaka.

Kao i svaki horoskopski znak, Device imaju svoje jedinstvene osobine koje ih izdvajaju od ostalih. Ono što Device čini posebnim otkriva se u nastavku.

1. Analitičnost
Device su poznate po svojoj analitičkoj prirodi. Vole da razmišljaju o detaljima i traže rešenja za probleme. Analitičnost ih čini odličnim istraživačima i planerima.

2. Organizacija
Vole red i organizaciju u svom životu. Oni imaju tendenciju da prave liste, organizuju zadatke i pažljivo planiraju. To ih čini odličnim u poslovnim i kućnim zadacima.

3. Perfekcionizam
Device su pravi perfekcionisti - teže savršenstvu u svemu što rade . Ovo može biti snaga, ali takođe može dovesti do stresa i samokritike.

4. Opreznost
Ponekad Device mogu da budu sklone brizi i preteranoj analizi problema. Trebalo bi da nauče da uravnoteže svoju brigu kako bi izbegli stres i anksioznost.

5. Sklonost zdravoj ishrani i zdravstvenoj zaštiti
Vode računa o svom zdravlju i ishrani. Često su svesni važnosti pravilne ishrane i fizičke aktivnosti.

6. Sklonost kritici
Device imaju tendenciju da budu kritične prema sebii drugima. Ponekad su zahtevni i očekuju da sve ide prema njihovim unapred određenim standardima i očekivanjima.

7. Lojalnost
Veoma su odani svojim prijateljima i porodici. Vole da pomažu drugima i pouzdana su podrška svojim bliskim ljudima.

8. Skromnost
Device su skromne i ne vole da privlače previše pažnje na sebe. Oni više vole da rade u pozadini i dopuštaju da njihove akcije govore umesto njih.

9. Komunikativnost
Zahvaljujući vladajućoj planeti Merkuru, Device su dobre u komunikaciji . Lako se mogu povezati sa različitim ljudima jer su odlični sagovornici.

10. Racionalnost
Prilikom donošenja odluka obično se rukovode logikom i razumom, što ih čini dobrim savetnicima.

Izvor: Sensa.hr

BONUS VIDEO: