Evo prve nedelje jeseni, koja je ujedno i poslednja nedelja septembra i vreme kada nastupa pun Mesec u znaku Ovna. Ova nedelja biće još posebnija za tri horoskopska znaka, kojima zvezde donose dodatnu sreću na ljubavnom polju...

LAV

Univerzum vas podstiče da pokažete svoje pravo lice svetu. Ako ste u vezi, sada je odlična prilika da pokažete partneru svoju ranjivu stranu i porazgovarate o svojim osećanjima. Ovo vas može izuzetno povezati.
Za samce, ovo je ohrabrenje da prestanu da se pretvaraju i počnu da se otvaraju na svakom koraku. Na ovaj način ćete brzo privući ljude sa kojima ćete možda i postati par.

DEVICA

Imaćete jake komunikacijske veštine, koje će vam dobro doći posebno u oblasti ljubavi. Sada je vreme da razgovarate o svemu što vam je na umu u vezi i raščistite sve stare zamerke. Ako ste slobodni, razmislite kako možete jasnije izraziti svoje potrebe i želje od samog početka u budućim vezama.

VODOLIJA

Zvezde vam donose novi talas optimizma, koji će se pozitivno odraziti na sve oblasti vašeg života. Ako ste u vezi, ovo je sjajan trenutak da svom partneru posvetite dodatnu pažnju i odete na zabavan sastanak. Trud će biti nagrađen.
Ako ste slobodni, moći ćete da privučete nove ljude svojom prijatnom energijom - možda će među njima biti neko veoma poseban.

Izvor: Sensa.si

BONUS VIDEO: