Energija ove nedelje, od 9. do 15. oktobra 2023., je samo u ljubavi.  Naravno, Rak, Škorpija i Bik će imati najviše koristi od ove prelepe energije, ali ovde ima nešto i za druge horoskopske znakove.

Saturn je ove nedelje na vrhuncu od 0 stepeni između Riba i Vodolije. Sa aspektom opozicije prema Veneri u Devici tokom cele nedelje (i Mesecu na početku nedelje), očekujte neke snažne promene koje će blagosloviti vaš ljubavni život.

Oni koji se venčavaju ove nedelje nisu mogli izabrati povoljnije vreme za sebe. Ova energija je tu da nas podseti da ljubav treba da bude slatka, dobronamerna i ljubazna, ali je i naporan rad i zahteva posvećenost oba partnera. 

Mlad Mesec 14. oktobra je poseban vrhunac ove nedelje. To je takođe pomračenje Sunca u Vagi (Mesec u konjunkciji sa južnim čvorom). Dakle, klonite se rituala manifestacije.
Pomračenja imaju tendenciju da poremete namere. Umesto toga, odvojite ovo vreme da se zapitate da li ste ikada dozvolili nekome da pomrači vaše potrebe i želje zbog pogrešnog osećaja odgovornosti ili krivice. Ako jeste, sada je vreme da odbacite te loše navike i očistite se u kupatilu sa slanom vodom. Dodavanje svežeg ruzmarina ili timijana u vodu koristiće onima koji se teško sećaju svoje prošlosti ili imaju problema sa mrljavim pamćenjem.

Energija ove nedelje je dobra za druženje sa voljenim osobama. Ako bivši iz prošlosti pokušaju da se vrate, budite direktni u odbijanju. 

Tri horoskopska znaka sa najboljim nedeljnim horoskopima za od 9. do 15. oktobra 2023:

RAK

Rakovi, pozvani ste da se bavite svojom unutrašnjom snagom i okrenete vreme u svoju korist. Kosmičke sile sus e zaverile da vam pomognu u ovom trenutku, ali ne mogu da vam ispišu sudbinu. Dakle, ove nedelje zapišite svoje misli i osećanja o tome šta želite od života i ko verujete da vi jeste duboko u sebi.
Retrogradni Neptun u Ribama je vaš glavni dobrotvor. Energija je ipak suptilna - deluje na vašem podsvesnom umu i izvlači ideje i osećanja koja treba ponovo razmotriti. Samo zapamtite: sa razlogom ste na ovoj listi. Dakle, čak i ako vam neki od plodova vaše podsvesti donesu bol, rezultat će biti apsolutno lep.
Nekima od vas će ove nedelje biti od koristi da napišu pismo svojoj srodnoj dušiili značajnom drugom da izrazite koliko duboko osećate prema njima. Ponekad verbalna komunikacija jednostavno nije dovoljna. Ako ste slobodni, napišite ovo pismo onome ko vam je namenjen, ali još nije stigao do vas.

ŠKORPIJA

Sada je vreme da napravite ozbiljne promene u svom životu. Energija ove nedelje je velika podrška. Dakle, ako ste oduvek želeli da probate nešto novo ili da prekinete lošu naviku, sada je vreme. Možda ćete imati koristi i od toga da povedete prijatelja na ovo putovanje kako biste jedni druge motivisali i ohrabrili. Samo se uverite da su sigurni u ovaj put kao i vi! 
Mars će se preseliti iz Vage u Škorpiju 12. oktobra. Sa aspektom konjunkcije sa Neptunom u Ribama (i u Vagi i u Škorpiji), pozvani ste da dozvolite da vaša produktivna strana dođe do izražaja. U prvoj polovini nedelje biće vam od koristi rad u timu ili sticanje znanja od ljudi koji su već uradili ono što pokušavate. U drugoj polovini nedelje imaćete više koristi od toga da ostanete sami i da se pobrinete da se vaše ideje i misli ne izgube u prevodu.
Oni koji često lete iz jednog kraja sveta u drugi, ove nedelje bi trebalo da budu oprezniji u pogledu svog prtljaga. Ne činite nešto jer ste uznemireni i želite da sebi odvratite pažnju letenjem u drugu zemlju. Možda ćete na kraju protraćiti dobru energiju koja je ovde za vas.

BIK

Ako ove nedelje radite sa Škorpijom na nekom timskom projektu, odlično ćete se provesti zajedno i biti izuzetno produktivni. Škorpije će vam doneti sreću ove nedelje na čudne načine. Vaša sreća ove nedelje ne zavisi samo od njih. Sve dok ostanete mirni u svom poslovnom životu ili romantičnim vezama, brzo ćete doživeti plodove svog rada ove nedelje.
Jupiter u Biku je sada čvrsto u vašem uglu. Ne budi rasipni! Ova srećna energija može vam pomoći da uštedite mnogo za neki budući projekat.. Zato planirajte i bićete uspešni! Neki od vas će doživeti blagu korist od Cerere u Škorpiji. Dakle, ako je vaša majka Škorpija, ponovo pročitajte prvi pasus.
Ako se osećate pozvanim, uključite se u kulturne aktivnosti ove nedelje. To će doprineti dobroj energiji koja je ovde za vas. 

(Sensa)

BONUS VIDEO: