U petak 13., Mars u Škorpijise poravnava sa retrogradnim Saturnom u Ribama, donoseći intenzivan talas božanske ženske energije u vaš život. Iako se petak 13. povezuje sa lošom srećom, on je ukorenjen u poštovanju božanske ženske energije i svete ženskosti.

Petak 13.prvobitno je bio proslava u čast ženske energije koja predstavlja trinaest punih meseci i menstrualnih ciklusa kroz koje većina žena prolazi svake godine.
Petak je takođe povezan sa nordijskom boginjom Frejom, koja vlada ljubavlju, plodnošću i lepotom. Oslobodite se ideje da ovaj datum nekako krije mogućnost da stvari krenu po zlu i umesto toga zahtevajte svoje božansko pravo po rođenju da poštujete žensku energiju u sebi i univerzumu.

Šta svaki horoskopski znak može da manifestuje u petak, 13. oktobra 2023

Ovan: Božanska mudrost
Petak, 13. afirmacija: Prihvatam božansku mudrost dok ulazim u novi početak.

Poštujte božansku mudrost koju Mars u Škorpiji i retrogradni Saturn u Ribama donose u vaš život danas dok prihvatate novu perspektivu. Počnite tako što ćete napisati svoju afirmaciju na komadu papira, a zatim ga savijte tri puta prema sebi da biste pozvali mudrost. Pomažite papir esencijalnim uljem sandalovine, a zatim pronađite potok, jezero ili vodu u koju ćete ga pustiti. Ponovite svoju afirmaciju dok stavljate svoju nameru u vodu.

Bik: Duhovno poverenje
Petak, 13. afirmacija: Uzdam se u svoju dušu da će me odvesti tamo gde treba da budem.

Koncentrišite se na izgradnju svog duhovnog poverenja dok se Mars u Škorpiji poravnava sa retrogradnim Saturnom u Ribama. Počnite sakupljanjem ametista i plave trake. Ponovite svoju afirmaciju dok obmotavate traku oko ametista jedanaest puta. Kada završite, stavite čašu vode na prozorsku dasku okrenutu prema zapadu da biste odali poštovanje energiji Riba.

Blizanci: Svrha vaše duše
Petak, 13. afirmacija: Moja duša je predodređena za veliku svrhu i uspeh.

Dozvolite sebi da se pretvorite u božansku svrhu svoje duše dok se Mars u Škorpiji poravnava sa retrogradnim Saturnom u Ribama. Možete početi tako što ćete urezati znak uspeha u ljubičastu sveću. Kada bude spreman, okružite ga belim ljiljanima i ponovite svoju afirmaciju dok sveća gori.

Rak: Sloboda
Petak, 13. afirmacija: Oslobođen sam svega što me je nekada opterećivalo.

Dozvolite sebi da zakoračite u poglavlje slobode dok vas energija Marsa u Škorpiji i retrogradnog Saturna u Ribama gura da oslobodite ono što vam više nije potrebno. Počnite tako što ćete napisati svoju afirmaciju na komad papira. Kada budete spremni, ponovite svoju afirmaciju dok spaljujete papir i šaljete ga u univerzum. Izdahnite svoje terete.

Lav: Duhovna transformacija
Petak, 13. afirmacija: Prihvatam duhovnu transformaciju dok skidam ono što više nije potrebno.

Napravite vreme za podsticanje duhovne transformacije dok ste ohrabreni da zakoračite u novu verziju sebe dok se Mars u Škorpiji poravna sa retrogradnim Saturnom u Ribama. Počnite tako što ćete napuniti posudu vodom, a zatim stavite ružičaste ruže i ljiljane. Ponovite svoju afirmaciju dok dodajete nekoliko kapi esencijalnog ulja kedrovine, a zatim posudu stavite na otvoreno pod mesečinom.

Devica: Božanska ljubav
Petak, 13. afirmacija: Prizivam svog božanskog ljubavnog partnera.

Otvorite svoje srce da pozovete svog božanskog partnera dok se Mars u Škorpiji poravnava sa retrogradnim Saturnom u Ribama. Počnite tako što ćete prepoloviti jabuku, koja simbolizuje božansku ženstvenost i urezati znak ljubavi sa svake strane. Preko njih pospite lavande i latice ruže, a zatim stavite svoju pisanu afirmaciju između obe polovine pre nego što jabuku vežete crvenom trakom. Ponovite svoju afirmaciju dok ovo kačite iznad vrata.

Vaga: Emocionalno blagostanje
Petak, 13. afirmacija: Moja emocionalna osećanja su važna.

Poštujte svoje emocionalno blagostanje jer vam energija Marsa u Škorpiji i retrogradnog Saturna u Ribama pomažu da pronađete veći mir i snagu. Napravite sprej za božansku ženstvenu auru koristeći običan hamamelis, latice ruže, ružinog kedra i ulja tamjana. Ponovite svoju afirmaciju pre spavanja dok je prskate.

Škorpija: Dom duše
Petak, 13. afirmacija: Privlačim svoju dušu kući, gde sam u skladu sa svojim višim ja.

Dozvolite sebi da sanjate i uskladite se sa domom svoje duše dok slavite energiju Marsa u Škorpiji dok se ona usklađuje sa retrogradnim Saturnom u Ribama. Napravite božansku ženstvenu biljnu mešavinu koristeći ruže, lavandu i žalfiju. Ponovite svoju afirmaciju dok vezujete stabljike ružičastom trakom, a zatim ih okačite na ulazna vrata.

Strelac: Apsolutni mir
Petak, 13. Afirmacija: Imam apsolutni mir sa tim gde sam.

Pokušajte da otelotvorite dublji osećaj mira u vezi sa svime u vašem životu jer Mars u Škorpiji i retrogradni Saturn u Ribama pomažu vašem izlečenju. Napravite ponudu božanskom ženskom koristeći svoju pisanu afirmaciju, žalfiju, lavandu i so. Ponovite svoju afirmaciju dok je bezbedno spaljujete, a zatim je ugasite sa nekoliko kapi vode da biste ispoštovali energiju Riba.

Jarac: Autentična istina
Petak, 13. afirmacija: Prihvatam svoju autentičnu istinu dok stvaram novo poglavlje u svom životu.

Poštujte svoju autentičnu istinu dok je Mars u Škorpiji usklađen sa retrogradnim Saturnom u Ribama. Počnite tako što ćete visoku, prozirnu vazu napuniti je vodom. Kada budete spremni, stavite svoju afirmaciju unutra sa limunovom verbenom, lavandom i žalfijom. Ponovite svoju afirmaciju dok u vazu stavljate dugin mesečev kamen, a zatim je ostavite u zapadnom delu vaše spavaće sobe.

Vodolija: Dostojnost
Petak, 13. Afirmacija: Dostojan sam svega što želim i sanjam.

Dozvolite sebi da prihvatite svoju božansku dostojnost i primite sve što želite dok se Mars u Škorpiji poravnava sa retrogradnim Saturnom u Ribama. Napravite božanski ženstveni melem koristeći kokosovo ulje, eterična ulja sandalovine, bergamota i malo kurkume i lavande. Kada bude spreman, ponovite svoju afirmaciju dok ga nanosite na čakre na telu.

Ribe: Sjaj
Petak, 13. afirmacija: Sijam u svojoj istini.

Dozvolite sebi da zagrlite auru potpunog sjaja dok ste pozvani da se vratite istini svoje duše pod energijom Marsa u Škorpiji i retrogradnog Saturna u Ribama. Započnite natapanjem lukovice belog tulipana u vodu sa nekoliko kapi eteričnog ulja bergamota. Kada budete spremni, ponovite svoju afirmaciju dok ovo sadite u zemlju, tako da kada jednom procveta, nikada nećete zaboraviti božansku moć svoje unutrašnje istine.

(Sensa)

BONUS VIDEO: