Saznajte astrološku prognozu za sve znakove 14. oktobra 2023. godine.

Pomračenja su snažne mesečeve faze koje uvode događaje koji menjaju život. Bilo da se radi o potpuno novom početku ili neočekivanom kraju, smatrajte ovo kosmičkim pritiskom sa nebesa... ili još bolje, božanskom intervencijom. Ne brinite, svaka kalendarska godina ima najmanje četiri pomračenja, tako da, budite sigurni, već ste išli putem. Ovomesečno pomračenje Sunca desiće se 14. oktobra u 13:55 po istočnom vremenu, i to na 21 stepenu Vage koje traže pravdu.

Ovan
Spremite se da uđete u novu eru partnerstva. Sunce i Mesec se okupljaju i formiraju pomračenje Sunca u Vagi 14. oktobra, pokrećući nove veze i odnose koji su centar harmonije, ravnoteže i zadovoljstva u vašim odnosima sa drugima.
Iako ste skloni da se oslanjate na sopstvene sposobnosti, ovo pomračenje Sunca biće prilika da se oslonite na podršku vaših partnerstava. Iako ova energija u početku može delovati neprijatno, ona će vas pozvati da okrenete novi list; onaj koji promoviše međusobnu podršku i uravnotežene romantične odnose.
Za one koji su u vezi – tokom ove lunacije možete osetiti iznenadnu odluku da se zbližite, objavite veridbu, venčate se, započnete zajednički život.
Suprotno tome, ako je veza već duže vreme na klimavim nogama, sada će se konačno razrešiti Ako ste slobodni, mogli biste pronaći srodnu dušu koja predstavlja dugoročni potencijal sada ili u narednim mesecima.
Ako ostavimo romantiku na stranu, ova lunacija bi se mogla manifestovati i u poslovnim odnosima. Možete pronaći savršenog partnera ili napraviti planove sa agentom, pomoćnikom, advokatom ili računovođom.

Bik
Novi počeci su pred vama u mnogim aspektima vašeg života! 14. oktobra, pomračenje Sunca u Vagi će pokrenuti korisne početke u oblasti navika, rutina i rituala u vašoj natalnoj karti.
Stalno ste u potrazi za prijatnim poduhvatima, tako da ćete biti podstaknuti da prihvatite zadovoljstva koja dolaze iz svakodnevice.
Možda je ti upis na časove pilatesa ili druženje sa kolegama nakon posla. Iako volite da negujete sebe na različite načine, ovo pomračenje će biti prilika da pronađete radost u onome što obično previđate.
Ovo je sjajan trenutak da započnete novi plan fizičkog zdravlja, fitnesa, ishrane i vežbanja.

Blizanci
Vaša želja za druženjem i umrežavanjem biće na vrhuncu svih vremena 14. oktobra zahvaljujući pomračenju Sunca u Vagi.
Ovo pomračenje Sunca donosi nalet strasti oko romantike, prave ljubavi, hobija, plodnosti ili kreativnosti.
Definitivno ćete se osećati posebno skloni druženju, pa budite sigurni da se okružite ljudima koji vas ne samo mentalno stimulišu, već vam mogu uzvratiti energiju.
Ako ste slobodni, mogli biste pronaći partnera. Ako imate decu (ili želite), očekuju vas uzbudljive vesti. S tim u vezi, umetnici bi trebalo da se pripreme da kanališu svoju muzu ili predstave neko umetničko remek-delo.