Počevši od sezone pomračenja, sledeći mesec donosi duboku obnovu i transformaciju i ispunjen je ogromnim kosmičkim pokretima i pozivima za buđenje. Postavljanje pozornice za sva kretanja na našem nebu je Sunce koje putuje kroz znak Škorpije. Dok Sunce, koje predstavlja naš osećaj sopstva, svesti i životne snage, ulazi u vode ovog znaka zodijaka kojim upravlja Pluton, svi smo pozvani da zakoračimo i u svet Škorpije.

Koje lekcije uči sezona Škorpije?

Škorpija je arhetip koji ne želi ništa više od toga da nas odvede u nevidljive aspekte nas samih i života. Vodi nas da povratimo ono što je stvarno u nama, šta je trajno i šta je zaista snaga i sigurnost iznutra. Ona skida sve što nije stvarno i poziva nas da se vratimo onome što jeste posezanjem u nepoznato i navigacijom kroz misterije života.
Transformacija je konstanta, a Škorpija urođeno razume da je svaki trenutak ispunjen i rođenjem i smrću. Ova fiksna priroda Škorpiji donosi moć, odlučnost i laserski fokus. Vladavina Škorpije donosi strast u ono što tvrdimo. Ona ide za svojim željama sa upornošću, podsećajući nas da treba ostati usredsređen i odlučan. Tokom cele sezone Škorpije naša intuicija postaje oštrija, naš vid se proteže dalje od očiju, a naša čula počinju da se fino prilagođavaju onome što je spolja ali i onome štoje duboko u nama.

OVAN

Sezona Škorpije je vreme unutrašnjeg istraživanja, mističnog razmatranja i istinske intimnosti. Poziva vas u ovo nevidljivo carstvo i traži samo vreme i prostor da razmislite, razmotrite, osetite i dozvolite svemu što naiđete da transformiše u suštinu onoga što jeste. Ovaj prostor sam po sebi deluje kao ulaz u dublju ranjivost u odnosima. Sama Škorpija, i prema tome, sezona Škorpije - predstavlja stapanje sebe sa drugim. To je transformacija koja vas vodi kroz spuštanje u tako duboku ljubav i intimnost i kroz dopuštanje i predaji da biste svoje najistinitije ja podelili sa drugim.
Postoji akutna osetljivost i svest o neizgovorenoj razmeni energije u interakcijama tokom narednog meseca. Budite svesni svoje sposobnosti da čitate, vidite i znate šta se dešava ispod površine.

BIK

Škorpija je možda vaš suprotan znak, ali je i vaš partner. Postoji na istoj osi i pomera vas ka istom odredištu. Ova sezona vas poziva da izađete iz svoje zone udobnostii unesete nove perspektive i prostore. Perspektive koje će katalizovati i transformisati način na koji se krećete kroz svet. Perspektive koje će verovatno doći iz očiju drugog, delujući kao ogledalo kroz koje sebe možete videti drugačije. Prostori koji će omogućiti promenu, uključujući konkretna verovanja, rutine i identitete koji će omogućiti nepoznatom da proviri i da misterija oživi.

BLIZANCI

Svakodnevni koraci, rutine i navike mogu vam se činiti malim u ovom trenutku, ali su za vas transformišući tokom sezone Škorpije. Način na koji se svakodnevno držite ima potencijal da vas odvede direktno tamo gde želite. Dozvolite sebi da istražite različite navike i načine koji podržavaju ulazak dublje u sebe i dublje u život - ili se posvetite još više onima koji to već čine. Ovo vreme poziva dubinu u vaš svakodnevni život, kako iznutra tako i spolja, i traži od vas da uđete dublje u svoje telo i zadržite prostor za somatsko i emocionalno oslobađanje onoga što vam je nekada bilo teško. Do kraja našeg vremena u Škorpiji, možda ćete otkriti da ste nova osoba.