Bez obzira da li volite da provodite vreme sa ljudima ili više volite tihu samoću, energija danas, 26. oktobra 2023. godine, podstiče vas da se oslonite na svoj prirodni temperament, bez obzira na to šta bi neko drugi rekao ili mislio. Horoskop za danas je posebno naklonjen pripadnicima znakova Ovan, Bik i Jarac.

Sa Suncem u konjukciji sa Merkurom koji je u znaku Škorpije naglašava energiju dana - fokus je na spajanju vaše inteligencije sa svrhom vaše duše. Ako ne znate šta je ovo drugo, provedite neko vreme beležeći svoje utiske o tome čemu biste želeli da posvetite svoj život. Razmislite o karijeri koja bi vam mogla doneti radost i drugim aspektima života koji vas definišu kao osobu.

Mesec u Ovnu je tu da nam pruži hrabrost da priznamo ko smo i ostanemo verni tome. Sada imate priliku da izlečite svoje unutrašnje dete.

Tri horoskopska znaka sa najboljim horoskopima 26. oktobra 2023:

OVAN

Ovan, današnja energija je veoma usklađena sa Severnim čvorom koji vam trenutno pomaže da se podignete. Neki od vas će se prisećati stvari iz prošlosti koje treba očistiti iz svog sistema i energetski zatvoriti. Zapamtite da ste danas na vrhu liste znakova sa najboljim horoskopom, čak i ako vam ova iskustva deluju neobično. Kosmičke sile su usklađene za vaše najviše dobro u ovom trenutku.

Mesec u Ovnu je danas vaš glavni astrološki dobrotvor. Dakle, neka vaše emocije pronađu katarzu kroz kreativno izražavanje. Možete da crtate ako vam to donosi mir ili beležite svoja osećanja ili samo škrabajte po stranama. Ovo su samo predlozi. Radite ono što vam deluje ispravno.

Mesec je takođe blizu retrogradnog Neptuna u Ribama. Dakle, vaša psihička čula i intuicija će danas biti dodatno pojačani. Ovo možete kanalisati u meditativnu praksu koja će vam pomoći da pronađete odgovore ili da to iskoristite da učinite dobro u svetu na bilo koji način koji vam odgovara.

BIK

Bik, energija je danas izuzetno lepa i blažena za vas. Oslonite se na svoje rutine brige o sebi i opustite se danas. Neka vaše srce uživa u ovom blaženstvu. Možete čak i da obnovite svoju garderobu kupovinom ili obučete nešto lepo da biste se uskladili sa ovom silom.

Jupiter koji je retrogradan u Biku i u trigonu sa Venerom u Devici su vaši glavni astrološki dobrotvori danas. Vaše moći manifestacije i privlačenja su pojačane zbog njih. Dakle, ako u poslednje vreme niste radili neki ritual, sada je vreme da odredite nameru, zapalite sveću, sakupite cveće i budete kreativni. Ljubavni rituali imaju posebnu moć, ali možete odlučiti da usmerite pažnju i na drugo mesto.

Takođe, neki od vas će možda želeti da provedu dan u društvu svojih voljenih. Energija je previše lepa da bi se trošila na zamerke i iritantne okolnosti. 

JARAC

I vas danas miluju kosmičke sile svojim nežnim energijama. Nemojte se previše naprezati. Pustite da se vaša duša opusti i podmladi pod ovom prelepom energijom, i kako se dan privodi kraju osećaćete sve veće nalete inspiracije. Možda čak želite da uđete u introvertni režim i zapišete svoja osećanja kako biste ovu silu usmerili u nešto pozitivno za vas.

Ako se osećate pozvanim, sada je vreme da usvojite svakodnevnu praksu koja vam pomaže da ostanete prizemljeni i mirni. To može biti petominutni ritual disanja rano ujutru, paljenje aromatične sveće pola sata pre spavanja ili jednostavna meditativna praksa. Radite ono što vam se čini ispravnim.

(Sensa)

BONUS VIDEO: