Mesec novembar 2023. ima mnogo dobrih stvari na raspolaganju za tri horoskopska znaka — Strelca, Ovana i Lava. To je mesec koji će vas pozvati da navedete svoje lojalnosti i pokažete se za njih, bilo da su to ljudi, hobiji ili snovi. Pre nego što pređemo na horoskop, evo šta treba da znate o novembru.
Glavni astrološki uticaji u novembru su retrogradni Jupiter u Bikui Jupiter nasuprot Suncu u Škorpiji. Podsećaju nas da postoji tanka linija između nekonvencionalnog i gluposti. Prvi gura svet napred i donosi nove ideje na sto. Ovo poslednje otvara zablude. Sve dok balansirate ono što znate sa potrebom da zadovoljite svoju radoznalost, bićete na dobroj strani nekonvencionalnog ovog meseca.
Naravno, kao i svaki drugi mesec, novembar ima mlad i pun Mesec, i oni će na svoj način snažno uticati na kolektiv. Mlad Mesec u Škorpiji 13. novembra traži od nas da budemo verni svojoj duši čak i ako su u blizini zagovornici. Pun Mesec u Blizancima 27. novembra podsetiće nas da život ne treba uvek da bude ozbiljan i da je u redu ne biti produktivan i povremeno se opuštati.

Tri horoskopska znaka sa najboljim mesečnim horoskopima za novembar 2023:

STRELAC

Vaše strpljenje će biti nagrađeno u novembru. Plodovi vašeg rada takođe će biti spremni za žetvu. Ne dozvolite nikome da vas zameni u poslednjem trenutku. Imaćete koristi od učenja o svetu, a možda čak i od razmatranja visokog obrazovanja da biste ostvarili svoje ciljeve.
Za neke od vas, vaši prijatelji će biti izvor velike radosti ovog meseca. Zato provedite što više vremena sa njima i planirajte izlete na mesta koja nikada niste istraživali ako se vaši važni drugi pridruže posadi. Još bolje!

OVAN

Novembar će biti sladak i šarmantan mesec za vas, Ovnovi. Naći ćete veliku radost u druženju sa ljudima, bilo da su to prijatelji, porodica, dobri poznanici ili čak slučajni stranci koji odaju dobre vibracije. Neki od vas će imati koristi od popunjavanja društvenog kalendara ovog meseca kako više mogućnosti ušlo u vaš život.
Takođe ćete ovog meseca biti produktivniji nego inače. Zato držite oči na nagradi u bilo kojoj oblasti života na koju želite da se fokusirate i pustite kosmičke sile da vam pomognu da pogodite u centar. Posebno ćete se dobro snaći kada radite zajedno sa drugim ljudima.
Sada je takođe dobro vreme da svoje hobije i kreativne talente shvatite ozbiljnije. Možda to ne shvatate, ali što više dozvolite da vaša kreativna strana dođe do izražaja, to će biti bolje za vas. To će vam omogućiti da se uskladite sa energijom Severnog čvora u Ovnu, utirući put vašem uspehu.

LAV

Lav, novembar će ojačati vašu odlučnost i pokazati vam od čega ste napravljeni. Neki mogu čak shvatiti da ste intuitivniji nego što ste sebi pripisali.
Lilit u Lavu je vaš glavni dobročinitelj u prvoj polovini novembra. Nemojte odustajati od potvrđivanja svojih vrednosti i tačke gledišta, posebno u situacijama o kojima se razmenjuju mišljenja ili su kreativne. Vaš stav je jednako validan kao i nečiji drugi. Možda čak imate prednost nad njima u postavljanju režima za budućnost.
Samo pazite na svoje finansije i uživanje ovog meseca, jer je to istaknuto kao crvena zastava za vas. Zamislite to kao investiciju za svoju budućnost.

Možda će vas zanimati i veliki ljubavni horoskop za novembar 2023. godine.

Sensa

BONUS VIDEO: