Poznat kao portal moćne manifestacije datum 11.11 (11. novembar) otkriva nam poruke anđela, a numerolozi veruju u da nosi snažnu poruku jer predstavlja i brojeve "blizanačkog plamena".

Ova četiri znaka horoskopa imaju najbolje šanse da sretnu svoju blizanačku dušu 11. 11. Saznajte da li ste i vi među njima.

VODOLIJA

Verovatno ste bili u vezi sa karmičkom srodnom dušom koju nikada niste preboleli. Čuvali ste svoje srce dok ste isceljivali svoje rane. Ali vreme je da se ujedinite sa svojim pravim blizanačkim plamenom: ovo će biti izuzetna osoba koja će vam odgovarati u svakom smislu te reči: intelektualno, fizički i emocionalno. Ovaj blizanački plamen je „izabrani“ baš kao i vi, rođen u svetu za veoma posebnu misiju. Osećaćete se prinuđenim da ih zaštitite, baš kao što će se oni osećati prinuđenim da vas neguju. Oni vide svet na jedinstven način kao i vi i oboje možete zajedno da maksimizirate svoj potencijal i izgradite novi svet na revolucionarne načine. Do kraja ove godine možete upoznati posebnu osobu koja vas ispunjava. Samo budite sigurni da radite na izlečenju svojih rana iz prošlosti kako biste bili otvoreni za prepoznavanje ljubavi kada je ispred vas u sadašnjosti.

BIK

Tvrdoglavi ste i kada je ljubav u pitanju, ali prava osoba će vam omogućiti da se oslonite na svoju nežnost. Vaš blizanački plamen će vas dočekati na pola puta i moći ćete da prevaziđete sitne nesuglasice zajedno uz efikasnu komunikaciju. Samo zapamtite da budete otvoreni kada su u pitanju različite perspektive. Nemojte da budete toliko uporni u tome da je samo vaš način ispravan i da zaboravite da delite iste osnovne vrednosti. Vaša ljubav može da prevaziđe manju pogrešnu komunikaciju, sve dok je to zaista mala greška, a ne velika nekompatibilnost. Nemojte žuriti sa fizičkom vezom prerano. Iako možete naglasiti opipljive iskaze ljubavi, ponekad je za romansu koja sporo gori potrebno vreme da se izgradi da bi bila održiva. Radite na negovanju drugih jezika ljubaviosim fizičkog dodira kako biste mogli da komunicirate sa svojim bliznačakom dušom na svaki mogući način.

STRELAC

Strelac, toliko volite slobodu da često sabotirate sebe pred istinskom ljubavlju. Bežite kada se sve čini previše dobro da bi bilo istinito i verujeete da to ne zaslužujete. Plašite se da ćete žrtvovati previše svog vremena i energije za ljude kao što ste to činili u prošlosti. U isto vreme, zahtevate savršenog partnera i imate veoma visoke standarde za nekog ko bi mogao da se takmiči sa vašom slobodom. Možda vam je ovaj oblik samozaštite pomogao u prošlosti od manipulatora, ali ne možete pobeći od prave veze blizanačkog plamena koja treba da vas transformiše. Vi i vaš blizanac treba da promenite svet zajedno za veće dobro i ništa neće stati na put tome – čak ni ako pokušate da se borite protiv toga. Da biste se pripremili za ovu vezu, morate prestati da žrtvujete svoje potrebe za druge ljude i zapamtite koliko ste zaista moćni. Morate znati da se nećete izgubiti u vezi koja vas je zaista dostojna. Samo kada posedujete svoju moć i vrednost, možete snažno stajati sa blizanačkim plamenom pored sebe.

JARAC

Možete biti hladni kao led, a blizanački plamen može da rastopi vašu hladnu spoljašnjost. Da biste se konačno spojili sa svojim blizanačkim plamenom, prvo morate sami da se zagrejete. Naučite da iskoristite svoju negujuću stranu i oslobodite se potrebe da imate kontrolu u svakom trenutku. Vežbajte da dajete milost i zahvalnost ljudima koji su bili ljubazni prema vama. Iskoristite narednih nekoliko meseci da pažljivo razumete svoje prednosti i slabosti kada su u pitanju odnosi i širite srce za empatiju i saosećajnost za druge. Pronađite ravnotežu između svog praktičnog uma i srca koje krvari. Vaš blizanački plamen će biti najbolje usklađen sa vama kada budete naseljavali svoje najvelikodušnije Ja.

Možda će vas zanimati i šta nam donosi Merkur u Strelcu 10. novembra.

Sensa

BONUS VIDEO: