Nova nedelja donosi nove mogućnosti, uvide, pouke, kao i nove lepe trenutke. A što se horoskopa tiče ova 3 znaka zodijaka će imati  posebnu sreću i blagoslove ove nedelje od 20. do 26. novembra 2023. godine.

RAK

Astrolozi predviđaju da ćete ove nedelje sresti nekoga iz prošlosti. Sastanak će vas odvesti do važnih uvida koji će vam pomoći u vašim trenutnim odnosima. Možda ćete otkriti kako možete da rešite neke od svojih obrazaca i produbite svoje odnose ili jednostavno osećate više zahvalnosti za ljude koje danas imate oko sebe.

BLIZANCI

Ove nedelje će vas pratiti osećaj da ste rođeni pod srećnom zvezdom. Nedelja će teći kao sat i osećaćete se kao da možete da postignete bilo koji cilj koji sebi postavite. Iako su zvezde zaista na vašoj strani, ne zaboravite da čestitate sebi – sve što vam se dešava rezultat je vaše istrajnosti i truda.

STRELAC

Dok ulazimo u vvladavinu Strelca, zvezde vas podstiču da sijate u punom svetlu. Vreme je da budete autentičniji i pokažete ljudima koliko ste zaista sjajni. Budite verni sebi i privući ćete ljude, prilike i događaje u svoj život koji će vam ispuniti srce.

Možda će vas zanimati i šta nam donosi vladavina Strelca od 22. novembra do 21. decembra 2023. godine.

Sensa.si

BONUS VIDEO: