Bliži se kraj meseca i počinje period sa mnogo transformacija u odnosima kada je o horoskopureč. Vladavina Strelca počinje 22. novembra, kada Sunce ulazi u ovaj znak, a atmosfera postaje zabavna i romantična. Sunce i Mars se povezuju sa Plutonom u sekstilu punom resursa u ponedeljak i utorak, podržavajući nas da prikupimo svoje resurse i bolje komuniciramo u porodici. Mars ulazi u Strelca 24. novembra 2023. godine, dodatno pojačavajući situaciju. Nad ovom prijatnom situacijom pojavljuje se blaga senka. I Sunce i Mars se povezuju sa Saturnom u ograničavajućem kvadratnom aspektu u četvrtak i subotu, respektivno. Možda će biti neophodno da ovih dana rešimo ozbiljne probleme koji se javljaju u vezi sa domom ili vezom para.

Da vidimo šta nam zvezde za ljubavni horoskop od 20. do 26. novembra 2023. godine.

OVAN

Mars, vaš vladar, stiže u vaš sektor putovanja, avanturei znanja u petak. Želja za učenjem i razvojem će vas iznenaditi. Imaćete duboke razgovore sa važnim ljudima za vas, kao što je vaš životni partner, koji vam pružaju vredne informacije za vaš rast. Moguće je da ćete zajedno praviti planove za odmor u inostranstvu, za praznike, doček Nove godine ili početak nove godine.

Ako ste slobodni, introspektivni period kroz koji prolazite učiniće da ne primećujete potencijalne udvarače i možda ćete prevideti moguću ljubavnu priču.

BIK

Odnosi su mesta gde su prilike ove nedelje – posebno u ponedeljak i utorak, sa Suncem i Marsom u ovom sektoru, praveći vezu sa Plutonom u vašem sektoru obrazovanja. Neko oko vas ima nešto vredno da vas nauči ili da vam da savet koji će vas voditi. Najbolje bi bilo da prihvatite ovo uputstvo, jer ćete mnogo dobiti. U suštini, dobijate jedinstvenu šansu preko važne osobe u vašem životu. U ljubavi sve je tiho i udobno, utehu nalazite u naručju voljene osobe.

Ako ste slobodni, postoji velika šansa da ćete započeti ljubavnu priču.

BLIZANCI

Počevši od srede, čini se da se vaš ljubavni život zahuktava, tako da je bolje da se pripremite dok Sunce ulazi u vaš sektor veza. Strast je prisutna u vašoj vezi i ponovo se povezujete sa svojim partnerom na svim nivoima. Intimni život je favorizovan, pa uživajte u hemiji koja postoji između vas.

Ako ste slobodni, onda je pravi trenutak da u potpunosti uživate u flertovanju, entuzijazmu, i u interakciji sa udvaračima.