Kako Sunce prelazi u znak Strelca, prelazimo sa vodenih, dubokih i reflektujućih vibracija Škorpije na avanturističke i ekspanzivne vibracije Strelca. Tokom većeg dela vladavine Strelca od 22. novembra do 21. decembra, Sunce i Mars će putovati zajedno, naglašavajući vatrenu energiju. Ovo bi moglo dovesti do toga da se osećamo impulsivnije i inspirisanije da preduzmemo akciju. Sunce i Mars putuju zajedno takođe mogu doneti nalet energije koji može da poveća našu motivaciju i da nam pruži izdržljivost da obavimo stvari, ali ako ne upravljamo tim viškom energije dobro, to može dovesti do sagorevanja i može nas iscrpiti.

Pred nama je novi period koji nam omogućava da odbacimo okove prošlosti

OVAN

Pun Mesec u Blizancima 27. novembra nudi lepe vibracije za druženje i druženje sa prijateljima. Izađite, idite na sastanak - dajte sebi šansu! Nikad ne znaš koga bi mogao sresti. Ovaj pun mesec je takođe fantastično vreme da se rešite svega što više ne želite da unosite u novu godinu.

BIK

Postoji moćna energija koja vas podržava da idete ka svojim snovima i ciljevima, zato je iskoristite! Alternativno, tokom ove sezone možete dobiti obećavajuće vesti o poslu ili izazovnoj situaciji u kojoj ste se našli. Budite otvorenog uma, budite zahvalni i tražite znake obilja, jer ćete ih sigurno pronaći!

BLIZANCI

Ovo je pola puta oko Sunca. To je vreme kada možete da razmislite o tome gde ste putovali i kuda želite da idete od ove tačke dalje. Možda čak primetite da vam se bliži prekretnica ove sezone kada osećate da treba da promenite brzinu ili možda da pogledate stvari iz nove perspektive.

RAK

Retrogradni Merkur tokom sezone praznika je uvek pomalo zastrašujući, ali zapamtite, dok je Merkur povezan sa lošom komunikacijom , kašnjenjima u putovanju i tehnološkim nesrećama, to je takođe vreme kada je naša intuicija najjača! Verujte svojoj intuiciji jer će ona biti vaš vodič.