Horoskop za ovu nedelju ukazuje da Mlad Mesec u Strelcu u konjunkciji sa Marsom daje moćnu energiju i podstiče nas da dublje razmišljamo, sanjamo i da postižemo velike stvari, navodi sajt YourTango.

Retrogradni Merkur u Jarcu 13. decembra takođe nam ide u prilog. Zato imajte na umu svoje ciljeve koje želite da ostvarite u predstojećem mesecu, ali nemojte žuriti sa realizacijom. Ovo vreme je dobro za planiranje i procenu. Oni koji se oslanjaju na ovaj režim imaće više samopouzdanja kada se retrogradni Merkur završi 1. januara 2024. godine. Ovo su 5 horoskopskih znakova koji će ostvariti svoje ciljeve ove nedelje.

1. Ovan

Imajte držanje i samopouzdanje. Energija ove nedelje je tu da vas nagradi plodovima vašeg rada i snalažljivosti.  Vaša karijera i profesionalni život su ovde posebno istaknuti. Zato govorite šta mislite i verujte svojoj intuiciji

2. Rak

Energija ove nedelje je na vašoj strani. Iskusićete predivno događaje i sreću koju će vam poslati univerzum. Posvetite se sebi kroz zdrav režim ishrane i opuštanje.

3. Bik

Očekuje vas radost i zadovoljstvo ove nedelje. Kosmos je na vašoj strani da ostvarite ono što želite. Ova nedelja je određena za zabavu i fizičku aktivnost, tako da se prepustite druženju i sportovima koje ste ranije pohađali. Uživaćete u relaksaciji.

4. Ribe

Ove nedelje očekuju vas prijatna iznenađenja. Vaša intuicija će vas odvesti do pravih stvari ako je budete slušali. Imaćete dosta prostora da donosite odluke kako želite i da maksimalno iskoristite svoju kreativnost. Sve što budete započeli, ići će vam od ruke.

5. Lav

Čekanje će vam ove nedelje pasti teško, ali treba da budete strpljivi. Nešto vam se divno sprema, ako budete brzali, možete da upropastite iznenađenje. Zato ostanite mirni i nastavite! U međuvremenu možete da se bavite kreativnim radom, iskoristite trenutke inspiracije da stvarate.

Saznajte koja 5 horoskopska znaka moraju da porade na samopouzdanju u 2024. godini.

BONUS VIDEO: 

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Izvor: Sensa/ A.S.