Ako vam je do sada bilo izazovan perod, napokon ćete moći da se opustite.Ovi srećni horoskopski znaci od 15. decembra ulaze u period intenzivne manifestacije kada će moći da ostvare sve što požele. Manifestacija nije samo u usklađivanju vaših misli - treba imati i hrabrosti za ostavrenje tih snova. Za ova 3 horoskopska znaka, 15. decembar je početak ere manifestacije. Pripremite se za ostvarenje svih svojih snova, korak po korak.

OVAN

 Iako ste dobri u tome da se stvari dogode, niste uvek fokusirani koliko biste morali da biste ostali dosledni. Lako budete ometeni, prebacujući fokus sa jednog sna na drugi. Ta promena fokusa je ono što vas sprečava da postignete svoje ciljeve. 15. decembra počinje vaša era manifestacije tako što ćete svoju pažnju usmjeriti na samo jedan ili dva ostvariva cilja. Fokusirajući svoju moć, mnogo je veća verovatnoća da ćete manifestovati život o kome ste sanjali.

BIK

 Iako imate snove o boljem ili ispunjenijem životu, teško vam je da zaista napravite korake ka tom snu. Na kraju krajeva, šta ako se ispostavi da vam se ne sviđa vaš novi život? Ili ćete možda propasti pre nego što stignete tamo? Ti strahovi vas drže čvrsto zaključanim u vašoj zoni udobnosti, ali to ne mora biti tako. 15. decembra dajte obećanje da ćete učiniti sve što je potrebno da ostvarite svoje snove. Naravno, to bi moglo značiti da vam bude malo neprijatno, ali vi ste osoba koji to u potpunosti može da podnese.

JARAC

 Možda ćete biti iznenađeni kada vidite sebe na ovoj listi. Na kraju krajeva, nije vam potrebna era manifestacije da biste sebi napravili život kakav želite. Vi ste jedan od najsrećnijih i najvrednijih znaka zodijaka. Ali zar se ne umorite od preteranog rada? Iako ovakva era znači više raditi za neke znakove, za vas znači upravo suprotno. 15. decembra počinje vaša era manifestacije tako što ćete sebi dozvoliti da se malo opustite i verujete procesu. Ako verujete da ćete stići tamo gde treba da idete, dozvolićete životu da vas vodi tamo, umesto da uvek morate da budete na sedištu vozača.

Možda će vas zanimati i kojih 5 horoskopskih znakova će ostvariti svoje ciljeve ove nedelje.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

 Sensa/M.D.