Decembarski pun mesec, koji će biti pun 26. decembra 2023, ima moćnu energiju koja može značajno uticati na naša emocionalna i duhovna stanja. Dok će svaki horoskopski znak osetiti svoj uticaj, 4 znaka očekuju duboke transformacije i ponovno rađanje.

1. Rak

Rakovi su duboko intuitivni i osetljivi, zbog čega je emocionalni intenzitet Hladnog Meseca posebno moćan za njih. Ovaj lunarni događaj može izneti na površinu nerazjašnjena osećanja koja zahtevaju pažnju i razrešenje. Vreme je da Rakovi prihvate svoju emocionalnu dubinu i traže isceljenje

2. Jarac

Za Jarčeve, Hladni Mesec osvetljava ravnotežu između ličnog i profesionalnog života. To je period za ponovnu procenu ciljeva, priznavanje dostignuća i neophodna prilagođavanja. Možete osetiti pritisak da uskladite svoje ambicije sa svojim pravim ja i ostvarićete životni ciljako uspete u tome. 

3. Ovan

Ovan, poznat po svojoj vatrenoj energiji, može doživeti nalet motivacije i jasnoće pod Hladnim mesecom. Idealno je vreme za Ovna da pokrene nove projekte ili preduzme hrabre korake ka svojim težnjama. Međutim, oni treba da budu svesni impulsivnih radnji.

4. Vaga

Vagama bi Hladni Mesec mogao da donese osećaj za ravnotežu i harmoniju. Odnosi, i lični i profesionalni, mogu biti pod lupom. Za Vagu je ključno vreme da vežbaju samorefleksiju i traže ravnotežu u svojim interakcijama.

Pročitajte kome stiže sreća PRIPREMITE SE! UNIVERZUM ŠALJE PORUKU ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Dobićete dobre vesti 22. decembra 2023.

BONUS VIDEO:

Sadguru - kako da se oslobodite ljutnje i besa TikTok/sadhguruji

Sensa/L.S.