Mesec u trigonu Venere deli stvari, i ako ste jedan od horoskopskih znakova koji dobro prihvataju ovu vrstu mirne energije pune ljubavi, onda možete očekivati da ćete 17. januara, 2024. godine biti ispunjeni i srećni na ljubavnom planu

Rak

Vaša romantična priroda će u potpunosti biti iskorišćena ovog dana. Tokom tranzita Mesečevog trigona Venere, svakako ćete poželeti da podelite sve sa svoljenima. Poznati ste po svojoj ljubavi prema domu.

Ono što kuću čini domom za vas je osoba koju volite. Partner koji deli život sa vama je više nego voljan da vam pokaže svoju ranjivu stranu. Tokom Mesečevog trigona sa Venerom, videćete da sve što imaju je lepota i ljubaznost. Takođe ćete u toku Mesečevog trigona sa Venerom naći prave reči za svog partnera. Danas ćete biti u centru pažnje.

Devica

Bićete presrećni jer osoba u koju ste zaljubljeni je spremna sve da učini za vas. Uvek stavljate ljude kroz njihove korake kao da je ljubav prema vama ovaj rigorozan test koji moraju da izdrže da bi pokazali da su istiniti.  Dozvolićete partneru da vam iskaže ljubav. Toliko ste navikli da mislite da su svi protiv vas, da ostanete u čudu kada shvatite da je partner uvek na vašoj strani.

Škorpija

Veoma ste društveni i lagodni sa skoro svima 17. januara 2024. i osećate se kao da biste mogli da očarate bilo koga da veruje u bilo šta. I na sreću, ono što morate da 'prodate' je ljubav, poručuju sa sajta Your Tango.

Ovo bi mogao biti dan kada ćete sresti nekoga ko je veoma sličan vama, jer je vaša društvena milost na najvišem nivou tokom Mesečevog trigona sa Venerom.Vi ste vešti u komunikaciji i nemate problema sa flertovanjem.  Šta god da uradite 17. januara 2024, tokom tranzita Mesečevog trigona Venere, vodiće vas do flertovanja, ljubavi i uživanja u umetnosti i lepoti. 

Saznajte koja 3 horoskopska znaka će se naći pred velikim izazovom 16. januara.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Sensa/A.S.