Kraj januara – vedar, vatren i romantičan – mnogima će doneti pravu strast u vezama zbog vatrenog punog Meseca 25. januara. Ali tri znaka zodijaka čeka nešto posebno, piše portal atma.hr. Kada je u pitanju znak Lava, u kome biti pun Mesec, ne može se ne primetiti da je on generalno odgovoran za ljubav i sreću. Ljudi rođeni u ovom sazvežđu treba da nauče druge jer će vladati lagana euforija!  Mesec će biti u Lavu u opoziciji sa Plutonom, što često daje snažnu strast koja nas privlači kao magnet. Dakle, može se desiti iznenadna nova ljubav koja do mladog Meseca 9. februara/ može rezultirati novom zajednicom!

Lav

 Naravno, za vaš znak, ovo će biti jedan od glavnih dana u godini - možete se iznenada zaljubiti i zaista iz vedra neba. Vladar vašeg sektora partnerstva, Uran, i vašeg ljubavnog sektora, Jupiter, nalaze se u znaku Bika, čineći kvadrat sa vašim Suncem – moglo bi se dogoditi zaista emotivno i sudbonosno poznanstvo! Najverovatnije, veze mogu da se razvijaju brzinom munje jer vaš partner, pošto je Pluton u znaku Vodolije, može biti prilično moćna i odlučna osoba.

Ovan

Pun Mesec se javlja u vašem ljubavnom sektoru – Kupidonova strela može da vas iznenada pogodi i vaša osećanja će vas potpuno preplaviti. Osoba sa kojom imate romantičnu atmosferu će vam se najverovatnije dopasti po izgledu i jednostavno ćete se jako zabavljati u njenoj blizini. Odmah ćete shvatiti o čemu se radi kada vam se raspoloženje naglo podigne i duša vam bude laka, kao da je već stiglo proleće.

Vodolija

Pun Mesec se dešava u vašem partnerskom sektoru, što znači da ćete doneti važnu odluku u vašoj vezi. Na primer, poželećete da legalizujete svoju vezu ili čak razmišljate o razvodu jer će biti potrebe da svu svoju energiju usmerite na lični razvoj. Pun Mesec bi mogao da vam donese neverovatnu novu osobu – možda se poznajete od avgusta 2023. godine, ali sada će započeti zanimljiv ciklus u vašoj romansi.

Možda će vas zanimati da pročitate i 5 NAČINA KAKO DA PRIVUČETE PRAVU LJUBAV U 2024. GODINI: Evo šta je ključno za samopouzdanje i šta je neophodno za vezu.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

 Atma.hr/Sensa/M.D.