Astrološka predviđanja drevnih Maja ukazuju da će 3 horoskopska znaka uživati veliku naklonost zvezda tokom 2024. Od početka godine zabeležili su brojne uspone, a nastaviće istim tempom kako se godina bliži kraju.

Evo 3 znaka zodijaka prema majanskom horoskopu koji će doživeti veliku sreću 2024. godine.

1. Zmija (2. april - 29. april)

 Zmije su znak snažnog naboja koji uvek teži da održi ravnotežu između duhovnog i materijalnog. Osećaju se ispunjeno tek kada su ove dve sfere u harmoniji, a početak godine je bio upravo takav. Ranije sukobe i nesuglasice su rešavali sa poznanicima, zbog čega su postigli unutrašnji mir. Sve ovo pratio je veliki i iznenadni uspeh u radu, koji će se nastaviti i narednih meseci. Dug period rada i truda će konačno doneti važne rezultate.

2. Slepi miš (26. jul - 22. avgust)

 Slepe miševe čeka sreća u ljubavi i prijateljstvu. Ovaj znak je uvek orijentisan na odnose sa drugima, a najsrećniji su kada su i njihovi najmiliji ispunjeni i zadovoljni. U stvari, može se reći da za njih njihova srećazavisi od sreće drugih ljudi, što ponekad može imati i negativan uticaj na njihove emocije. Jednostavno daju previše od sebe za druge, ali kada se okruže sličnim pojedincima postižu istinsko zadovoljstvo. 2024. godina će im doneti srodnu dušu – to može biti ljubavni partner ili prijatelj sa kojim će provoditi mnogo vremena zajedno i otkriti da dele slične kvalitete koje retko nalaze kod drugih.

3. Gušter (13. decembar - 9. januar)

Zdravlje, ljubav i rad su na apsolutnom vrhuncu u životu Guštera. Trenutno ništa ne ide po zlu niti im izaziva tugu, ovaj početak godine je apsolutno savršen za njih. U stvari, sreća ih prati već duže vreme, a dobra vest je da će se nastaviti samo u istom pravcu. Savet za njih je da budu malo oprezniji kada su u pitanju velike poslovne odluke i rizična ulaganja, a trebalo bi da podele više privatnih briga sa partnerom ili drugom bliskom osobom od poverenja.

Saznajte još i VELIKI RUNSKI HOROSKOP ZA 2024. - OTKRIJTE KOJI STE ZNAK: Ljude rođene u jednom mesecu će pratiti posebna sreća.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

 Sensa/MDM