Tokom 2024. godine, astrologija nagoveštava da će se uticaj karmičkih čvorova vezanih za partnerske odnose nastaviti. Naime, globalna revizija vrednosti je u toku i zahvatiće veliki broj pojedinaca. Takva situacija, koja donosi promene, trajaće do januara 2025. godine i pružiće priliku za realizaciju i produbljivanje partnerskih odnosa. To se eksplicitno odražava u njihovom kvalitetu i pomaže da shvatite šta vam je zaista potrebno i šta cenite.

Pre svega, kada govorimo o partnerskim odnosima, trebalo bi da postavite sebi pitanje sopstvenih potreba. Koja su vaša očekivanja? Koje su osobine osobe koju priželjkujete i na šta više nikada ne biste pristali u vezi? Koje obrasce ponašanja želite i treba da izbegavate, a koje još treba da naučite da kultivišete?

U 2024. čak 6 horoskopskih znakova osetiće uticaj kosmičkih sila u svojim odnosima. Jeste li među njima?

OVAN

Osećaćete se energično i imati snažnu želju da izrazite svoju energiju i entuzijazam; prenesite ga i podelite sa drugima. Ali prošlost pronalazi načine da se uvuče u vaš život. Ovo će vas naterati da razmislite o vašoj trenutnoj vezi i osetite sumnju u njenu pouzdanost. Pitaćete se da li ste sigurni da je ovo pravi izbor za vas. Od 25. marta do 8. aprila, a zatim od 18. septembra do 17. oktobra, na testu će biti stabilne i dugoročne veze. Mnogi će proći kroz periode prekida, a oni koji su uporni i sigurniji u sebe i partnera zvanično će krunisati vezu.

Slobodni Ovan će imati priliku da napusti rutinu; češće će izlaziti i putovati. To je odličan period za učenje i rad na sebi jer Jupiter u junu ulazi u konjunkciju sa Venerom i nudi susrete sa ljudima koji će postati posebni u vašem životu.

VAGA

Tokom godine analiziraćete svoje odnose, a zaključci do kojih ćete doći značajno će uticati na razvoj vašeg samopoštovanja i ličnosti. Vaš partner će biti pokretač transformacije.
Tokom punog Meseca u Vagi 23. marta i u Ovnu 17. oktobra, mogli biste da odlučite da raskinete sa trenutnim partnerom ili da mu se duboko posvetite i da vam veza bude prioritet. Na proleće, od 17. do 20. aprila i od 19. do 20. maja, Vage će imati priliku da otkriju veliku ljubav prema životu.

BLIZANCI

Jupiter 2024. godine ulazi u vaš znak. Planeta sreće i vladar vašeg bračnog sektora  je u Blizancima i to znači da ćete voljom sudbine pronaći srodnu dušu. Inače, osoba se može pojaviti skoro iznenada i za godinu dana, a to vas neće sprečiti da uđete u zvanično partnerstvo. Reč je o osobi koja bi mogla biti starija od vas, strancu ili nekome ko često boravi u inostranstvu. Po zanimanju može biti pravnik, nastavnik, predstavnik sfere diplomatije ili kulture.

Za Blizance koji su u vezama, septembar će biti posebno važan. Tada počinju pomračenja u vašim kardinalnim kućama horoskopa. 18. septembra pun Mesec će biti u vašem statusnom sektoru , a njegovo prisustvo može biti uzrok raskida. Dobar znak je da će vam se smešiti neka dugo očekivana novčana naknada.

DEVICA

Univerzum vas i dalje podstiče na transformaciju. Bićete primorani da naučite da birate sebe i da gradite sopstvene prioritete po kojima ćete živeti. Period od 25. marta do 8. aprila sadrži pomračenja u sektoru samopoštovanja. Ovo će vas naterati da preispitate svoj odnos sa sobom. Koliko zaista dajete sebi i gde povlačite zdrave granice? Gledajući sebe, promenićete i način na koji gledate na svog izabranika.

Uspeh na ličnom i duhovnom planu je neizbežan, a Venera će uneti svetlost i žar u vaš ljubavni život od 17. do 20. aprila. Odnosi sa novom osobom mogli bi se razviti izuzetno brzo i do juna ćete želeti da svoju vezu objavite.
Jupiter, koji vlada vašom porodicom i bračnim sektorom, pridružuje se Marsu 14. i 15. avgusta, što će uticati na vašeg partnera koji će biti spreman da preduzme sledeće, neophodne korake u vezi.
Pun Mesec u Ribama, koji je odgovoran za vaše partnerstvo,  biće 18. septembra - ovo je dan za donošenje važnih odluka

RIBA

2024. svemir počinje da menja vaš odnos sa partnerom. Od 18. septembra u vaš znak ulaze pomračenja. Vi ste prvenstveno ti koji se transformišu, a vaša veza se tome prilagođava. Znajte kako će promena doći iznutra, od vas. Tek tada će biti kristalno jasno kakva vam je veza potrebna.
Ključni događaj će se desiti u trenutku konjunkcije Merkura sa čvorom budućnosti u Ovnu 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja. Možda ćete upoznati osobu svojih snova, iako ćete najverovatnije svoju romansu u početku skrivati ili će početi prepiskom.

Do mladog Meseca u Devici 3. septembra poželećete da uđete u novi ciklus ljubavi. Za Ribe u braku u jesen 2024. počinje period testova – Saturn prolazi kroz vaš znak, primoravajući vas da trezvenije i smirenije gledate na partnera. Dakle, na pun mesec 18. septembra možete da doprinese raskidu, a 30. se već može sve promeniti..

STRELAC

Jupiter, planeta vaših veza, ulazi u bračni sektor, što automatski može napraviti veliki pomak u vašoj zajednici. Ako ste u braku, možda ćete upoznati osobu za koju se čini da ispunjava sve vaše snove o idealnom partneru i možda ćete odlučiti da napravite promenu.

Slobodni Strelci će svoju srodnu dušu upoznati u roku od godinu i po dana, tačnije od 26. maja 2024. godine. Budite oprezni sa izlivima strasti 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja. Od septembra 2024. počinju pomračenja u sektoru vaše karijere i porodice, koja vam mogu iz korena promeniti život. Čvor prošlosti će se preseliti u statusni sektor, što će rezultirati ili promenom karijere ili razvodom već u septembru 2024.

Možda će vas zanimati i koji je horoskopski znak najpopularniji.

Sensa

BONUS VIDEO: