U astrologiji se veruje da na Zemlji svi prolazimo kroz karmu materije - zato su nam data tela, a ekvivalent živoj energiji jeste novac. Postoje horoskopski znaci koji su pozvani da sami zarađuju, a postoje i oni čija je sudbina povezana sa „nadogradnjom“ veštine finansijskog partnerstva, piše wday.ru. Ove snažne žene Zodijaka su magnet za bogate muškarce.

Bik

Udobnost nije samo reč za Bika. Za spokojan život im je važno, kao nijednom drugom znaku, da žive u lepom i čistom domu. Devojka Bik neće gledati u pravcu muškarca koji ne može da ispuni njene snove o domu. Vladajuća planeta Bika, Venera, pomaže joj da napravi „izbor“ među brojnim kandidatima. Zbog toga je žna Bik okružena pažnjom finansijski sigurnih muškaraca.

Vage

Još jedan znak kojim vlada Venera jeste Vaga. Devojke Vage vole da prihvate razne znake pažnje: od malog buketa divljeg cveća do nakita. Međutim, samo nekolicina njih se usuđuje da razgovara sa šarmantnom Vagom. Njihova lepota plaši neodlučne muškarce. Tako Venera štiti Vagu, baš kao i Bika. Međutim, za bogate momke devojka Vaga postaje dah svežeg vazduha. Ona je razigrana, privlačna i ne drži se za svog izabranika, iako je spremna da mu pruži ljubav.

Jarac

Karijerista Jarca nikada neće pristati na "minimalno" udvaranje. Muškarci čitaju tu energiju i shvataju da je bolje ne prilaziti bez ozbiljnih namera. Devojka Jarac je navikla da vidi rezultate svog rada poput mogućnosti da ode u omiljeni restoran ili na odmor. Biće joj dosadno sa muškarcem bez ambicija. Bogati muškarci ne vide samo spoljašnju lepotu devojke Jarca. Njena upornost, marljivost i radna etika su kvaliteti koje dobro poznaju i čini se da u njoj pronalaze odraz sebe.

Lav

Sposobnost prihvatanja poklona je nešto što vam uvek upada u oči kada komunicirate sa devojkom Lavom. Ona zna svoju vrednost: ne gubi glavu tokom udvaranja, već sve prihvata sa zahvalnošću. Muškarci upadaju u zamku i spremni su da učine bilo šta zarad tog osmeha i reči zahvalnosti. Lavicu čine privlačnom i njeni maniri. Ona tačno zna kako da se ponaša u društvu i izaziva divljenje. Finansijski siguran muškarac jednostavno ne može da prođe pored bistre i spektakularne devojke u znaku Lava.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Sensa/Z.A.