Proglašavanje granica zvuči kao savršena stvar danas. Ipak, to je jedna od najtežih stvari koje će mnogi od nas ikada učiniti. Ono što stvara potrebu za proglašenjem granica je to što smo dozvolili da nas koriste. Stvorili smo sliku o sebi kao o nekome bez granica, i stoga trpimo posledice što se ne zauzimamo za sebe.

Iako je ovo shvatanje grubo, ono otvara oči u životu. Tri horoskopska znaka će saznati da ako ne počnu da postavljaju lične granice, ništa se neće promeniti. Promena je ono za čim žudimo tokom Mesečevog kvadrata sa Jupiterom. Više nam nije prijatno da nas vide „na određeni način“ i želimo da zakoračimo u prostor gde se naše granice poštuju i pridržavaju.

Rak

Možda niste shvatili da ste toliko uznemireni jer se nikada niste zaista izrazili. Ako vam neka osoba smeta, možda je vreme da joj kažete kako se osećate. Možda ćete se osećati izuzetno inspirisanim da kažete svoju istinu jer shvatite da se ništa neće promeniti ako ne promenite to.

Ako ne navedete šta želite ili trebate, onda je to samo igra pogađanja za osobu koja ima posla s vama. Prepoznaćete da je vreme da jasno iskažete osećanja. Morate da postavite zdrave, lične granice.

Strelac

Ovih dana teško možete pratiti neverovatne promene koje se dešavaju u vašem životu. Skoro ćete se šokirati kada shvatite da je jedan deo koji nedostaje u velikoj slagalici ideja da morate da postavite granice. To je tako jednostavno, a opet, bio je potreban trzaj da biste ovo prepoznali kao istinu.

U poslednje vreme ste bili pod velikim pritiskom i nikome o tome niste rekli ništa. Osećate se kao da su granice između onoga što možete i onoga što želite da radite zamagljene. Postoji samo jedna stvar koju možete učiniti da sve to raščistite, a to je da progovorite i ispravite stvari. To takođe znači da morate da shvatite kako izgledaju vaše granice.

Vodolija

Videćete da danas dolazite do odluke. To je ono što vam je uvek bilo preteško da realizujete, a previše dugo odlažete. Morate podvući crtu u svom odnosu sa nekim vama bliskim. Osećate se kao da vas ta osoba više ne poštuje.

Druželjubivi i susretljivi, ali ste negde usput zaboravili kako je to tražiti svoj prostor. Nikada ne želite da uvredite ljude, a pritom zaboravljate da i vaš prostor ima vrednost, piše sajt YourTango.

Saznajte šta vam donosi veliki horoskop za maj 2024. godine.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.