Jupiter i Uran se spajaju u retkoj i sudbonosnoj konjunkciji 20. aprila 2024. godine u znaku Bika. Iako ovaj dan predstavlja vrhunac konjunkcije, energija je prisutna već duže vreme.

Planeta ekspanzije susreće se sa planetom inovacija

Jupiter je planeta ekspanzije, obilja, uspeha i sreće. Smatra se srećnom planetom i pomaže nam da se fokusiramo na širu sliku i radujemo se budućnosti. Uran je planeta inovacija, promena i buđenja.

Takođe se smatra planetom budućnosti i vlada stvarima poput tehnologije i napretka koji nas mogu odvesti u novu revoluciju. Na više ličnom nivou, Uran nam pomaže da probudimo osećanja slobode i autentičnosti. Podstiče nas da prekršimo pravila i da razmišljamo svojom glavom.

Susret Jupitera i Urana u Biku 2024. godine

Dolazak Jupitera i Urana u Bik takođe daje više naznaka o tome šta nas čeka. Bik vlada novcem, poljoprivredom i životnom sredinom, tako da su to sve oblasti koje mogu biti izložene u ovom tranzitu. Možda ćemo videti neke nove inovacije kada je u pitanju poljoprivreda ili snabdevanje hranom.

Šta za nas znači konjunkcija Jupitera i Urana?

Na intimnijem nivou, Jupiter i Uran nas podstiču da počnemo da menjamo svoje misli o uspehu i bogatstvu. U zapadnim kulturama, mi imamo tendenciju da povezujemo svoju svrhu i uspeh sa karijerom. Međutim, ova ideja ili vrednost polako počinje da se menja.

Zašto bismo svoju svrhu povezivali samo sa radom? Iako naša karijera igra veliki deo, vrednost koju joj pridajemo kao društvo se menja, a možda je to nešto što će postati jasnije kako se Jupiter i Uran spoje.

Uran želi da se oslobodimo društvenih normi i da ne radimo stvari samo zato što to rade svi drugi. On nas podstiče da razmišljamo svojom glavom i potrebu da sledimo svoj istinski autentični poziv.

Kao srećna planeta, Jupiter definitivno može da širi svoj magični uticaj, a ako se okupimo u ovoj konjunkciji, postoji velika šansa da ćemo se osećati srećno radeći nešto što inače ne volimo da radimo.

Saznajte šta vam donosi mesečni horoskop za maj.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa hr/Sensa/A.S.