U horoskopu s lepo piše. Da li ste se ikada zapitali zašto su neki ljudi predodređeni za slavu i uspeh, dok drugi ostaju u senci ceo život? Astrolozi su sigurni: sve je u našoj natalnoj karti odražava naš karakter i potencijal. U njemu možete pronaći odgovore na pitanja o tome kako planete i njihovi aspekti utiču na naše živote i karijeru. S jedne strane, važne su određene pozicije u kojima se u karakteru manifestuju osobine koje pomažu da se postigne uspeh. S druge strane, određene planetarne pozicije ukazuju da je popularnost neophodan deo životnog iskustva duše. Astrološkinja je objasnila pod kojim planetarnim kombinacijama čovek ima veće šanse da postigne slavu i tvrdi da sve poznate ličnosti u svom horoskopu imaju znakove koji na to ukazuju. Pre svega, slavu određuju četiri planete: Sunce, Mesec, Neptun i Jupiter, a kod poznatih ličnosti često se nalaze u znakovima Lava, Strelca, Riba ili Raka. Naravno, važno je ne samo u kojim znacima se nalaze ove planete već i drugi parametri natalne karte. Slava može stići u različitim godinama i na različite načine, a oni sa „srećnom“ natalnom kartom imaju potpuno različite puteve do popularnosti. Četriri znaka rođena su za slavu.

Lav

Lavovima su važni pažnja i divljenje, pa često biraju profesije vezane za publicitet, podučavanje i izražavanje.

Ribe

Ribe, naprotiv, od detinjstva žele da se sakriju od pažnje i stavljaju masku. Profesija glumca im je idealna - tako mogu da žive životom drugog lika i istovremeno postanu zvezda.

Strelac

Strelac je veoma aktivan i radoznao znak. Popularnost im je takođe način da kontrolišu svoje živote. Zato je važno da budu vidljivi. Jedna od opcija je politika, biznis.

Rak

Rakovi su veoma emotivni i duboki ljudi. Oni znaju da primete suptilne promene u raspoloženju drugih. Zbog toga mogu da postanu uspešni u glumi,, književnosti ili režiji.

shutterstock_602416244.jpg
Shutterstock 4 horoskopska znaka rođena su za slavu

Što se tiče drugih znakova, na primer, predstavnika zemljane grupe - Devica, Jarac i Bik, oni obično sebi ne postavljaju cilj da postanu poznate javne ličnosti. Najčešće su na prvom mestu njihove finansijske potrebe i želja za sigurnošću. Ali pošto su novac i slava međusobno povezani u našem svetu, slava često dolazi zajedno sa bogatstvom. Uspeh nije samo slava i bogatstvo, već i sreća i zadovoljstvo u onome što radite. Skoro svaka osoba može doći do toga uz pravilno otkrivanje svog potencijala. A to sve piše u vašoj natalnoj karti.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/Z.A.