Sa astrološke tačke gledišta, predstojeća nedelja maja biće puna događaja koje će inicirati novi aspekti planeta. Oni će povećati protok informacija, potrebu za novim komunikacijama, putovanjima i interakcijama. Baš sada biće važna sposobnost čitanja između redova i razumevanja dubljeg značenja izgovorenih reči. Iskrenost prema sebi biće od velike pomoći u rešavanju problema, a visok energetski potencijal će obezbediti snagu i fizičku izdržljivost. Ovnovi, Škorpije i Lavovi će se pomeriti na čelne pozicije u profesionalnoj i poslovnoj sferi, dobiće nove mogućnosti za samoizražavanje i otkrivanje svojih sposobnosti i talenata. Škorpije će se fokusirati na ljubav i strast, a Vaga i Bik na harmoničnu komunikaciju... Kada pregrmite vikend-horoskop, ovo su vam spremile zvezde za nedelju od 20. do 26. maja.

Ovan

Za Ovna će ova nedelja biti prilično prosperitetna i produktivna. U prvoj polovini sedmice svi napori će biti usmereni na profesionalnu sferu, a u drugoj akcenat će se premestiti na romantiku i sve što je sa njom povezano. Takođe, zdravlju ćete morati da posvetite pažnju jer osim rizika od pogoršanja hroničnih bolesti, na udaru može biti i vaš mišićno-koštani sistem. Posebno treba da budete oprezni kada se bavite sportom, vozite automobil, bicikl ili skuter. Materijalna situacija biće prilično stabilna i doneće nove razloge za optimizam.

Bik

Bik će veći deo nedelje biti opušten i zadovoljan, na poslu će biti mirno, a vi ćete imati želju da se opustite nakon napornog rada. Predstavnici vašeg znaka će provoditi dosta vremena u lenčarenju i zabavi, uživanju u ukusnoj hrani, piću i prijatnoj komunikaciji s najmilijima. Međutim, krajem nedelje neki od vas mogu osetiti prilično jak nalet emocija i romantike jer će vam neočekivani poslovni sastanci i komunikacija s kolegama najverovatnije otvoriti mogućnost za romansu, pa čak i ozbiljnu vezu. Zdravlje će uglavnom biti stabilno, a finansijska strana predvidiva.

Blizanci

Blizanci će imati dobre mogućnosti da razviju svoju karijeru i povećaju svoje kompetencije u profesionalnoj oblasti. Neki predstavnici vašeg znaka mogu dobiti unapređenje, osvojiti nova područja rada i steći nezavisnost. Oni čije su aktivnosti vezane za informisanje, transport i trgovinu moći će da povećaju prihode uz pomoć novih kontakata, veza i zaključenih ugovora. Romantična sfera će takođe biti dinamična, kako za one u vezi, tako i za trenutno slobodne predstavnike znaka - i jedni i drugi će moći da poboljšaju svoju poziciju u vezama, steknu nova poznanstva i pronađu simpatiju, pa i pravu ljubav.

Rak

Ova nedelja će Rakovima pružiti prilike da promene nešto u odnosu s partnerima u braku ili u poslu. Neki će uspeti da postignu kompromis o dugogodišnjim sukobima, izjednače u svoju korist i preurede deo zajedničkog života. U periodu punog Meseca neće biti lako da obuzdate svoje negativne emocije i nezadovoljstvo, pa bi tipični predstavnici vašeg znaka trebalo da smanje komunikaciju, a bolje je da pomerite poslovne sastanke za neki drugi dan. Takođe ne bi trebalo da vozite auto osim ako nije neophodno. Zdravlje vam se može blago pogoršati u drugoj polovini nedelje zbog emocionalne napetosti ili stresa, ali će finansijska situacija biti stabilna.

Lav

Ova sedmica će Lavovima doneti velike mogućnosti da ostvare svoje ciljeve. U prvi plan će doći i oni čije su aktivnosti vezane za umetnost – sve zahvaljujući neobičnim radovima ili kreativnim proizvodima. Aktivnosti u oblasti oglašavanja i PR-a takođe će doneti zaslužen uspeh i pristojne materijalne nagrade. Moraćete da održavate svoje zdravlje jer stres iz prethodnog perioda neće najbolje uticati na vaše blagostanje. Roditelji Lavovi će biti više zaokupljeni problemima svoje dece nego inače. Romantična sfera će vas primorati da mobilišete svoje unutrašnje resurse kako biste izazvali osećaj divljenja kod obožavalaca ili partnera.

Devica

Devicama će na dnevnom redu biti jednostavnost i jasnoća u svemu. U romantičnoj sferi takođe ćete morati da dovedete stvari u red jer nepredvidljivost u odnosima nije baš pogodna za predstavnike vašeg znaka, to kod vas izaziva nelagodnost i iritira vas. Vi volite strukturu i red, pa nastojite da to sprovedu u svim oblastima svog života. Zdravstveno stanje može da se pogorša u drugoj polovini nedelje, ali to se odnositi na starije ljude, kao i na one koji imaju kardiovaskularne bolesti. Finansijska situacija biće stabilna, a o izgledima za karijeru možete razgovarati sa menadžmentom pred naredni vikend.

Vaga

Vi ćete ovu sedmicu posvetiti sferi romantike, ljubavi i veza. Mnogi od vas će morati da obrate pažnju ne samo na svoje partnere, već i na obožavaoe, čiji će se broj značajno povećati. Komuniciraćete se mnogo ljudi, i stvarnom životu, ali i u virtuelnom, što će vam doneti zadovoljstvo, podići će vam raspoloženje i samopoštovanje. Profesionalna sfera vam neće biti prioritet u ovom periodu, ali ipak ne treba da dozvolite da stvari idu svojim tokom. Finansijska situacija će vas obradovati u drugoj polovini nedelje, a kupovina za vikend biće prijatna i korisna u isto vreme. Što se zdravlja tiče, Vage treba da obrate pažnju na endokrini sistem.

Škorpija

Škorpije će osetiti razne energije i moći će da okrenu više situacija u svoju korist. Posao će vam oduzeti dosta vremena u prvoj polovini nedelje - moraćete više da se bavite političkim pitanjima, što će vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ambicije. Sredinom nedelje u prvi plan će doći psihološki problemi, ali i mistični događaji u životu tipičnih predstavnika vašeg znaka. Moraćete da traže odgovore i rešenja u oblasti ezoterije. Inače, uspeh će biti moguć i u tim oblastima. Krajem nedelje će vam se aktivirati romantična sfera - uživaćete u pažnji suprotnog pola, dobijati komplimente, poklone i priznanja. Biće to jubav na prvi pogled.

Strelac

Osetićete emocionalni pad početkom nedelje, ali vaše raspoloženje i dobrobit počeće brzo da se popravljaju. Neki od vas će moći da ostvare planove vezane za materijalnu sferu, kreativnost i umetnost. Privrednici mogu da prošire svoj uticaj u poslovnoj sferi, da ostvare ono što žele ili dobiju povoljne uslove za poslovanje. Vaša finansijska situacija će se polako ali postojano poboljšavati, ali sa zdravljem biste mogli imatii ozbiljne probleme. Jedino čega treba da se plašite jesu povrede, ali možete ih izbeći ako fizičku aktivnost i vožnju automobila smanjite na minimum. U ljubavi konačno počnju da vam cvetaju ruže, posebno još niste u ozbiljnoj vezi.

Jarac 

Ove nedelje nastavićete da radite na svojim emocijama i u tome značajno napredovati. Moći čete da shvatite prave razloge za svoje bolne reakcije na događaje ili pojedince, kao i da usavršite tehnike da se smirite. U profesionalnoj sferi može vam se otvoriti fantastična mogućnost, a tu biste mogli da tražite savet od najbližih prijatelja. Žaliće se Jarčevi koji imaju hronične probleme, ali nisu isključene ni virusne infekcije u prvoj polovini nedelje. Finansijska situacija biće vam na istom nivou kao u prethodnom periodu, ali u ljubavi su izvesne promene.

Vodolija

Vodolije će prvi deo nedelje provesti sasvim mirno i predvidljivo, obavljajući zadatke u kući i na poslu. Krajem nedelje napustićete rutinu i tada će romantična sfera doći u prvi plan. Neočekivana poznanstva i iznenadni sastanci će delovati veoma inspirativno na predstavnike vašeg znaka, pa ćete osetiti nalet energije i pozitivnosti. Vodolije u vezi će takođe doživeti prijatne emocije, uživajući u komunikaciji sa svojim partnerom. Vaše zdravlje će biti prilično dobro, s tendencijom da poboljšate blagostanje. Što se tiče finansija, i u tom segmentu imaćete blagi napredak.

Ribe

Pred Ribama je zanimljiva i emotivno nabijena nedelja. A glavna oblast u kojoj ćete se truditi nesumnjivo će biti romantična, što će doneti mnogo živopisnih i nezaboravnih situacija i emocija. Dugogodišnja simpatija koja je nestala iz vašeg vidokruga pre nekoliko godina mogla bi se oglasiti - i doneti zanimljivu komunikaciju, nostalgiju i, moguće, izjavu ljubavi. Profesionalna sfera neće zahtevati mnogo napora, pa ćete moći da kombinujete posao i lični život sa svim pratećim hobijima i interesovanjima. Vaše zdravlje će biti prilično stabilno, a finansijska situacija predvidljiva.

Pročitajte zanimljiv tibetanski horoskop.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Sensa/Z.A.