Prema prognozama astrologa, u leto 2024. godine dogodiće se retka pojava – dvostruki pun Mesec u Jarcu. Prvo nas 22. juna očekuje prvi pun Mesec u drugom stepenu znaka, a potom će 24. jula biti na 30. stepenu. To sugeriše da se univerzum marljivo fokusira na sve za šta je odgovoran znak Jarca: status, karijeru i društvenu ulogu, a uključuje odluke vezane za brak ili razvod, otpuštanje ili promenu karijere, dobijanje državljanstva ili boravišne dozvole.

Zanimljivo, Jarac je znak koji se nalazi tačno na preseku karmičkih čvorova u Ovnu i Vagi, što znači da će se u trenucima punog Meseca 22. juna i 24. jula na nebu formirati aspekt velikog krsta, a to će doneti situacije koje će potpuno promeniti naše živote, kao da ćemo svi biti "izbačeni” na raskrsnici puteva, a neki će upravo tokom ovog leta morati skoro dva puta oštro da promene smer.

Jarac

U trenucima punog Meseca formiraće se veliki krst sa vašim znakom, koji govori o sudbonosnim odlukama koje ćete morati da donesete. Najverovatnije ćete odlučiti nešto što se tiče emotivnih odnosa i mesta stanovanja jer će čvor budućnosti u tom trenutku biti u sektoru porodice i nekretnina. Takođe je verovatno da će vam u tom trenutku biti važno da dobijete neku vrstu dokumenta (pasoš ili pak sertifikat). Kao da će vam to pomoći u manevrima koje imate na umu.

Ovan

Pun Mesec će "udariti" dvaput kao munja u sektor vaših životnih ciljeva i statusa. To znači da možete donositi odluke koje se odnose na status veze (brak ili razvod), kao i na to gde ćete nastaviti karijeru. Vaš vladar u trenucima punog Meseca uticaće na ishod događaja. Dakle, 22. juna će biti u Biku i odnosiće se na finansije, a drugi put, 24. jula, Mars u Blizancima će se spojiti sa Jupiterom, što ukazuje na putovanje ili trening koji će direktno uticati na vašu karijeru.

Rak

Pitanja vašeg ličnog života brinuće vas celog leta, jer će u sektoru vašeg partnera biti čak dva puna Meseca. Moguće je da ćete prvo izabrati jednu osobu, a onda će se nešto promeniti i vi ćete se predomisliti. Štaviše, u vreme punog Meseca, aspekt velikog krsta će se takođe formirati u vašoj natalnoj karti, što znači da će se odluka odnositi na vaše mesto stanovanja i status. Na primer, možete potpisati bračni ugovor sa svojim mužem ili pak dobiti boravišnu dozvolu i promeniti pasoš.

Vaga

Pun Mesec se javlja u vašoj natalnoj karti u aspektu velikog krsta prema vašem Suncu, što ukazuje na komplikovane događaje u porodici. Možete promeniti mesto stanovanja ili će doći do globalnog preuređenja unutar vašeg doma. Situacija se može odnositi i na vašu svrhu u životu, kao da potpuno preispitujete pravac svoje sudbine. Na primer, odlučite da se vratite na posao posle mnogo godina porodiljskog odsustva, ili možda, čak, napustite posao i odlučite da živite od novca koji dobijate od izdavanja stana. Takođe je verovatno da će se vašim roditeljima dogoditi nešto važno.

Ribe

U trenucima punog Meseca Saturn će biti u vašem znaku, što znači da ćete vi osetiti punu važnost i karmičku prirodu tog događaja. Verovatno će se najvažnije stvari desiti u vašem okruženju, od otpuštanja celog tima na poslu do donošenja odluke u emotivnoj vezi. Na primer, vaš prijatelj vam može priznati svoja osećanja, što će na kraju u velikoj meri promeniti vaše planove za budućnost. Verovatno biste na pomenute datume mogli saznati i o svojoj trudnoći jer se dva puna Meseca javljaju na liniji dece i ljubavi.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/Z.A.