OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao

Mnogobrojna dešavanja na poslovnom planu kulminiraće 26. januara kada Merkur iz retrogradnog pređe u direktni hod. Vaše zalaganje i neumoran rad u prethodnom periodu biće adekvatno nagrađeni, a ako ste nezaposleni, naći ćete posao na određeno vreme. Tokom ovog perioda bićete pretrpani raznim informacijama, dobijaćete razne ponude, ali izgleda da još niste sigurni šta stvarno želite i kakav posao bi vam najviše odgovarao. Važno vam je da ono što radite, radite sa ljubavlju, a ako toga nema, odustaćete. Ukoliko ste već dugo zaposleni, imaćete podrušku šefova i šansu da se dokažete. Vaše ambicije kolege bi mogle loše da protumače, pa su mogući konflikti. Osobe na položaju imaće problem sa radnicima. Ukoliko tražite posao najpre ćete ga naći u oblasti finansija, računovodstva, osiguranja, administrativne delatnosti, estetike ili medicine.

Ljubav

Naglašen je sukob između obaveza i emotivnog života. Vaša sklonost ka raspravljanju i suvišnom analiziranju počinje da iritira vaše bližnje. Ako tako nastavite, nemojte da se iznenadite ako vaš partner priliku za zabavu potraži na drugoj strani. Kad već volite da toliko analizirate druge, preispitajte i svoje ponašanje. Ukoliko nema šanse da postignete balans u vezi, moguć je raskid. Mada zbog toga nećete previše patiti jer je na vidiku neka nova ljubavno-poslovna kombinacija. Ako idete na poslovni put šarmantna i strasna osoba ostaviće na vas snažan utisak. Oni koji su u braku pronaći će sklad kroz zajednički posao i tako stabilizovati nesporazume iz prethodnog perioda. Ako nemate šansu da nešto radite zajedno, a nesporazumi su očigledni i snažni, izmislite neku zajedničku aktivnost.

Zdravlje

Iscrpljeni ste poslom, neophodan vam je odmor. Čuvajte se povreda. Mogući problemi sa glavom, jetrom i krvnom slikom. Preterana nervoza može da dovede do stomačnih i kardiovaskularnih tegoba.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao

Vladar vašeg znaka, Venera ulazi u znak Jarca i donosi pozitivne promene na poslovnom planu. Vaši šefovi već dugo nisu zadovoljni vašim radom, pa je moguća i promena radnog mesta. Ponuda za novi projekat stiže preko prijatelja. Moguće je, takođe, da se steknu uslovi da dobijete posao o kojem ste ranije mogli samo da maštate. Finansijska situacija je i dalje nestabilna. Iznenadni, neočekivani troškovi stvaraju vam dodatnu nervozu. Ipak, nema razloga za preveliku brigu, jer sa ovakvom pozicijom imate i priliku za neočekivane zarade kroz honorarne poslove. Ne budite lenji. Iako biste radije prespavali loš period, nažalost to nije moguće. Prihvatite svaku ponudu za posao. Možda ćete biti primorani da usput usavršavate svoje znanje i učite nešto novo, ali korist će biti dvostruka. Dobićete neophodna sredstva i steći ćete novo iskustvo. Mnogi će se zaposliti preko veze uz podršku osoba na položaju. Bolje će prolaziti oni sa višim obrazovanjem ali nema prepreka ni za ostale ako su aktivni.

Ljubav

Ako ste u braku izbegavajte sukobe u ovom periodu, jer Mars tranzitira preko vašeg polja partnerstva. Vaš partner će biti izuzetno svadljiv, hirovit i nepromišljen tokom ovog perioda, pa se potrudite da ne izazivate buru. Ukoliko imate paralelnu vezu budite oprezni, jer postoji mogućnost da sve izađe na videlo. Oni koji su slobodni imaju priliku da obnove neku staru ljubavnu vezu. Tokom ovog perioda pripadnici svih generacija uživaće u provodu, zabavi i novim simpatijama. Važno je da se čuvate neželjenih posledica i da ne očekujete previše od osobe sa kojom u vezu ulazite.

Zdravlje

Ovo je vreme za kretanje i vežbe na otvorenom prostoru. Ojačajte imunitet. Moguće su povrede, upale i infekcije, posebno uroloških organa. Stariji neka kontrolišu pritisak.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao

Vi ste jedan od retkih srećnika ovog meseca na koga neće mnogo uticati retrogradni Merkur. Imate dosta ideja, ali ne i dovoljno finansijskih sredstava za pokretanje novih poslova. Budite razumni. Koliko truda uložite u posao, toliko će vam se i vratiti. Poslovna situacija u velikoj meri zavisi od vašeg stava i zalaganja. Imaćete potrebu da konačno realizujete neku zamisao na kojoj ste počeli da radite pre nekoliko meseci. Preliminarne dogovore u vezi sa novim projektom možete zaključiti do 9. februara. Budite oprezni kada je novac u pitanju. Pokušajte da se sada ne zadužujete, da ne uzimate kredite i pozajmice ako to nije neophodno, kako kasnije ne biste imali probleme oko vraćanja dugova. Ako ste nezaposleni, postoji šansa da dobijete intrigantnu ponudu za posao od prijatelja. Posle 15. februara rastu šanse za rešenje nekog važnog problema.

Ljubav

Ako imate dugu, stabilnu vezu, ovo je period u kome ćete poželeti da promenite svoj status. Moguće da ćete još jednom izanalizirati celu situaciju. Kako Jupiter ide retrogradno, krajem meseca se otvaraju mogućnosti za proširenje doma i porodice. Slobodni pripadnici ovog znaka će možda poželeti da obnove stare emotivne veze. Moguće je da se pojavi neka osoba iz prošlosti sa kojom ste imali burnu, strasnu vezu. Budući da vam je Saturn sada naklonjen, postoji šansa da veza sada bude nastavljena na ozbiljnijim osnovama. Shvatićete da ste možda ranije bili previše hiroviti i da niste umeli da cenite partnera na pravi način. Ako ste u braku, bićete na ljubavnom iskušenju. U svakom slučaju vreme je kao stvoreno za erotska uživanja i sudbinske susrete. Moguća je tajna veza sa nekom osobom koja će na vas delovati kao magnet.

Astrolozi otkrivaju: kakvo venčanje želi vaš horoskopski znak

Zdravlje

Haos u glavi glavni je izvor problema, napetosti i nervoze. Obratite pažnju na glavobolje. Striktno poštujte saobraćajna pravila i nigde ne žurite.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao

Ukoliko radite u privatnoj firmi, bićete suočeni sa nekom vrstom restrikcije. Vreme nije povoljno za velike promene, niti za reorganizaciju poslovanja. Ukoliko budete nestrpljivi da nešto menjate, slobodno stavite ključ u bravu da se dalje ne zaglibljujete. Tokom ovog perioda bićete veoma razdražljivi. Sve vam stvara tenziju, napetost i nervozu, imate utisak da su vam osobe na položaju stalno "iznad glave". Neprestane kontrole mogu vas dovesti u stanje rastrojenosti. Ovi aspekti se posebno ispoljavaju 24. januara, tokom lunacije punog Meseca. Oni koji nisu zaposleni a traže posao, neka uzmu sa rezervom sve što im se nudi. Novi poslovni kontakti neće doneti očekivane rezultate, a širenje veza vodi u fijasko. Uspeh je moguć jedino u prezentacijama, školama, kursevima, aukcijama. Kao i u poslovima vezanim za zabavnu industriju, restorane, modne salone.

Ljubav

Na emotivnoj ste prekretnici bilo da ste u braku, u vezi ili sami. Venera tranzitira kroz vaše polje partnerstva, što pojačava vašu harizmu, privlačnost i tajanstvenost. Iznenadiće vas strasti koje se neočekivano bude, kao i potreba da osvojite i budete osvojeni. Vaša osećanja biće pojačana, a želja za nežnošću naglašena. Pazite da vam ljubav potpuno ne pomuti razum. U vaš život ući će neka magnetski privlačna, uporna i odlučna osoba koja neće lako odustati od vas. Dajte joj šansu ako ste sami, a ako niste, dobro razmislite šta stvarno želite. Bićete na raskrsnici između starog i novog, a vreme će presuditi kuda ćete dalje. Osobe koje su u braku mogu se rastati ako to njihova natalna karta podržava, moguće su selidbe i promene mesta boravka.

PageBreak

Lavovi treba da važne odluke ostave za kasnije

U svakom slučaju polje doma i porodice biće na vetrometini. Izvesni su rastanci u porodici i neočekivani preokreti.

Zdravlje

Precenjivanje sopstvenih mogućnosti vodi u iscrpljenost. Potrudite se da nađete hobi kojim ćete oplemeniti život i ulepšati slobodno vreme.

LAV (23. 7. - 23. 8)

Posao

Nije baš pametno da budete preterano sitničavi početkom februara, jer, iako je okončana Merkurova retrogradnost, u komunikaciji ostaje gomila nesporazuma. Potrudite se da nezadovoljstvo, negodovanje i bunt sublimirate i izrazite kroz neki krativan rad. Ne zaboravite da je ovo samo prolazan period, a kako i sami znate, posle kiše uvek zasija sunce, kao što posle noći svane dan. Dakle, glavu gore! Možda ste trenutno preopterećeni problemima, ali potrudite se da prizovete neku lepu misao da biste lakše podneli početak meseca kada sve ide naopako. Ulazak u nove poslovne i partnerske odnose izbegavajte do 16. februara, ili se bar suzdržite do momenta kada ćete moći bolje da procenite osobu koja vam sa puno entuzijazma predlaže novi projekat. Sve važne odluke ostavite za kasnije, a sada završite sve što je trebalo da uradite, a niste. Vreme je pogodno za veliko spremanje.

Ljubav

Ako ste sami, neka markantna osoba koju ćete upoznati preko posla mogla bi da ostavi dubok utisak na vas, ali i da probudi ljubavna osećanja. Ipak, imajte na umu da pun Mesec u vašem znaku nije dobar za bilo kakve emotivne eksperimente. Ako želite da veza opstane, prepustite se osećanjima i ne pokušavajte da vaš odnos ukalupljujete u opšteprihvaćene norme. Ukoliko ste u braku, moguće su svađe zbog dece, novca kao i zbog neprekidnih partnerovih provokacija. Pazite šta govorite u naletu besa da se kasnije ne biste kajali. Ako su deca odrasla, moguće je da će jedno od njih dobiti posao i započeti samostalan život, a vi ćete odahnuti, bar nakratko. Parovi koji su u dužoj vezi moraće da preispitaju sistem vrednosti koji zastupaju i naprave granicu između lične i zajedničke dobrobiti. Nakon otvorenog, iskrenog razgovora, vaš odnos postaće kvalitetniji i dublji.

Zdravlje

Obuzdajte apetit i ne preterujte sa slatkišima ako želite da sačuvate vitku liniju. Mogući metabolički problemi zbog stresa.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao

Promena radnog mesta koja je već bila nagoveštena od polovine februara dobija jasniju strukturu. Neočekivani problemi se uvećavaju, a kašnjenje plate sa dugovima koji se gomilaju teraju vas da donesete odluku. Svako zlo sa sobom nosi i nešto dobro. Ako ste dugo radili i pritom bili nezadovoljni, univerzum vas sada primorava da ono što za vas nije dobro napustite i preuzmete stvari u svoje ruke. Retrogradni Merkur do 26. januara doneće vam finansijske probleme koje ćete početi da rešavate od polovine narednog meseca, ali konačno poboljšanje očekujte nešto kasnije. Poboljšanje je sporo i prati ritam retrogradnosti Jupitera, koji do proleća opterećuje vaš znak. Ako ste nezaposleni, partner vam pomaže oko pronalaženja novog radnog mesta. Vašem znaku bi trenutno odgovarali sekretarski poslovi, izrada vizit-karti, kalendara, reklama, kao i poslovi vezani za medicinu, uslužne delatnosti i zemljoradnju. Istražite nove mogućnosti za samozapošljavanje.

Astrologija ljubavi: 5 kombinacija horoskopskih znakova koji zajedno pobeđuju sve...

Ljubav

Onima koji su u braku ljubav će uglavnom kvariti finansijski problemi. Svađa zbog nedostatka novca i uzajamna optuživanja narušiće harmoniju u vezi i izazvati kratkotrajno nerazumevanje i neprijateljstvo. Srećom, sve će se na kraju završiti pomirenjem. U ovom periodu biće naglašena seksualnost. Ako ste slobodni, očekujte sudbinski susret koji bi mogao da se dogodi na bilo kom mestu. Ukoliko ste u stabilnoj dugoj vezi, vreme je povoljno za produbljivanje odnosa i promenu statusa. Odluke o ozakonjavanju veze ipak donosite tek posle 15. februara. Jer, svi razgovori i dogovori u prvoj polovini meseca lako bi mogli da se promene usled promenjenih okolnosti koje nije moguće kontrolisati.

Zdravlje

Ukoliko imate neki zdravstveni problem koji vas već dugo brine, krajnje je vreme da nešto preduzmete. Probajte lečenje alternativnim metodama ako klasična medicina ne daje očekivane rezultate.

VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao

Neočekivani preokreti kao i mogućnosti vezane za nove poslove daju vam nadu da je napokon nešto krenulo napred, ali to može biti i varka Merkura. Iskoristite šanse koje vam se nude, ali ne očekujte da će sve biti onako kako ste se dogovorili. Pazite šta potpisujete, više puta pročitajte sve uslove ugovora. Polje komunikacija, informacija i kontakata sada je najugroženije. Neke stvari ćete morati da ponovite više puta pre nego što ih dovedete u red. Tokom ovog perioda bićete veoma popularni i traženi. Početkom meseca finansijska situacija biće napeta, ali će se na vašu sreću ubrzo rešiti kroz pozajmice ili razne vidove tuđe pomoći. Možda vam stignu zaostale isplate starih dugovanja. U suštini nema razloga za zabrinutost. Ako ste nezaposleni, posao tražite u delatnostima vezanim za kompjutere, tehniku, estetiku, kozmetiku, dizajn, dekoraciju.

Ljubav

Vreme je idealno za romasu, ljubav, brak. Oni koji su u vezi početkom meseca dobiće dugo očekivane lepe vesti koje im daju nadu u bolju budućnost. Sa partnerom ćete se dobro slagati i praviti planove za zajednički život. Pošto još niste smislili gde ćete živeti, ideja o "novom gnezdu" pojaviće se polovinom meseca neočekivano, a time otvoriti put ka životu udvoje. Ako ste u braku, ljubomora i neprijateljstvo jačaju. Bićete takmičarski raspoloženi, želećete da dominirate, pa su moguće svađe, koje su, srećom, bezopasne, ali unose teskobnu atmosferu u dom i porodicu. Ukoliko ne uspete da uspostavite dobre odnose, polovinom meseca moglo bi da dođe do iznenadnog raskida. Moguće je da je partner to već planirao, ali sada su se za to stvorili uslovi. Slobodnim pripadnicima ovog znaka predstoji nezaboravna romansa.

Zdravlje

Čuvajte se virusnih infekcija, kašlja i bolova u grlu. Preduzmite sve neophodne mere prevencije. Izbegavajte javne skupove i mesta u kojima je opasnost od zaraze povećana.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao

Saturn u drugoj kući nagoveštava naporan početak meseca zbog finansijskih problema. Mogući su i nesporazumi sa bliskom okolinom, a kako ćete izaći na kraj sa svim tim teškoćama, zavisi pre svega od vašeg natalnog horoskopa. Teško vam pada što sve probleme morate da rešavate sami, bez ičije pomoći, što je teret kućnih i poslovnih obaveza pao na vaša leđa, ali na taj način univerzum vam u stvari pomaže. Tokom ovog perioda izbegavajte konflikte jer zbog vaše preterane osetljivosti svaki razgovor može da se pretvori u sukob mišljenja, na šta upozorava položaj Saturna. Fokusirajte se na ono što radite ma šta da je u pitanju, a rezultati će stići. Neki pripadnici ovog znaka će biti isuviše oštri i razdražljivi, jer sve što su danima potiskivali i skrivali sada će pod uticajem aspekata izbiti na videlo. Nažalost, ovo će se odraziti više na porodicu i dom nego u drugim oblastima. Poboljšanje finansijske situacije mogu očekivati oni koji se bave trgovinom, prevozom, sitnim zanatima ili rade u sferi komunikacija.

Ljubav

Situacija nije veselija ni na ljubavnom planu. Moguće je da tokom celog perioda osećate napetost, rastrojenost i nekakav unutrašnji bes i ljutnju. Uglavnom su vam drugi krivi za sve. Potrudite se da budete tolerantniji, dozvolite drugima da imaju svoje mišljenje, a naročito onima sa kojima ste porodično vezani. Unutar porodice mogući su konflikti sa ocem, suprugom ili osobom od koje na neki način zavisite, odnosno dominatnom figurom. Ako ste u braku, teško ćete se uskladiti ako ne napravite kompromise, a partnerova preosteljivost vam može ići na živce. Mogla bi da vam smeta i njegova izveštačena ljubaznost pred drugima. Ako ste sami, bićete u prilici da upoznate osobu koja će vas fatalno privući, ali možda nije slobodna. To vam, međutim, neće smetati da se ludo zaljubite.

PageBreak

Strelčeve očekuju nova ljubavna iskušenje

Borite se za njena osećanja na svaki način jer ju je samo proviđenje dovelo na vaš put.

Zdravlje

Budite oprezni u saobraćaju. Čuvajte se povreda, napada i tuča zbog reakcija u afektu. Srce i kardiovaskularni sistem su opterećeni. Kontrolišite vid.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao

Krajem januara, kada Merkur opet krene direktnim hodom, i vi ćete poželeti da se "vratite u normalu" i započnete nove poslovne projekte. Naredni period biće naklonjen onima čiji je posao vezan za promet nekretnina, špekulantima koji uživaju u rizicima i svima koji zarađuju za život kao zabavljači. Na dobitku će biti i rentijeri. Ako želite da ulažete novac u privatan biznis, dobro izvagajte vaše mogućnosti i ne zalećite se u u riskantne poslove. Na kredite radije zaboravite ako ne želite da upadnete u dužničko ropstvo. Na radnom mestu situacija je mirna i harmonična, a odnosi sa saradnicima odlični. Ako niste zaposleni, bićete u prilici da lako dođete do posla u sferi putovanja, izvoza-uvoza, spoljne trgovine, špedicije i avio transporta. Period je odličan za usavršavanje. Sve što sada naučite može vam biti od korisno u budućnosti. Budite oprezni sa novcem, ne trošite više nego što zarađujete.

Ljubav, posao i zdravlje u 2016. godini: godišnja astro prognoza...

Ljubav

Ako ste slobodni, spremite se za nova ljubavna iskušenja. Moguće je da ćete na poslu, ili zahvaljujući kolegama upoznati nekog ko će vas osvojiti na prvi pogled i bukvalno ostaviti bez daha. Zbog razlike u vaspitanju, obrazovanju ili društvenom statusu, mogući su problemi na početku jer ćete nesigurnost skrivati temperamentnim istupanjem i agresivnim nametanjem svojih stavova. Pazite samo da takvim ponašanjem tu osobu ne oterate pre nego što bilo šta sa njom započnete. Srećom, zvezde su na vašoj strani, pa kada malo "smanjite doživljaj", vaš odnos će se harmonizovati, a vi ćete imate utisak kao da živite u bajci. Ako ste u vezi, moraćete da balansirate između partnera i roditelja jer neće biti zadovoljni vašim izborom. Onima koji su u braku porodični pritisak i obaveze delovaće neizdrživo. Ne brinite, i to će proći. Ne donosite ishitrene odluke.

Zdravlje

Mogući su zdravstveni problemi zbog nezdravih navika ili loše ishrane. Svaki vid preterivanja u bilo kom pravcu na zdravlje deluje problematično.

JARAC(22.12.- 20.1)

Posao

Previše se iscrpljujete na poslu, pogotovu ako ste stalno u pokretu. Uz bolju organizaciju mogli biste da postignete bolje rezultate bez mnogo muke. Preduzmite sve što je neophodno da sačuvate dobro zdravlje i budete efikasniji na poslu. Preispitajte svakodnevne obaveze, rešite probleme koji vas ometaju ili usporavaju u obavljanju važnih zadataka i punom parom krenite napred. Moguće je da se loše osećate jer imate toliko obaveza, da ne znate šta pre da radite. I jednostavno pobegnete u sanjaranje, a na kraju dana se posvađate sa svima jer ništa niste uradili. Potrudite se da izbegnete sukobe sa kolegama ili šefom, jer i sami znate da su poptpuno u pravu kada vam zameraju što ne radite dovoljno. Nemojte da dopustite da se problemi nagomilavaju nego zasucite rukave i radite ono za šta ste plaćeni.

Ljubav

Da je sreća lepa samo dok se čeka, shvatiće ovog meseca mnogi Jarčevi koji su maštali o nekoj tajnoj ljubavi. Sve njihove nade raspršiće se kada se suoče sa realnošću i životnim problemima. Veze sklone padu urušiće se već polovinom meseca. Biće prilika za virtualna poznanstva, ali pre nego što se upustite u takve šeme, razmislite zašto to činite. Umesto što gubite vreme na besmislena ćaskanja preko mreže, bolje iskoristite slobodno vreme za druženje sa pravim prijateljima od krvi i mesa. Početkom meseca bićete u prilici da doživite fatalan susret u prevozu, na putu ili preko posla. Nažalost, moguće da ta osoba nije odavde, a od vas zavisi da li će se poznanstvo pretvoriti u nešto više. Oni u vezi, početak meseca mogu da iskoriste za intimno uživanje uz sveće i vino.

Zdravlje

Zbog preteranog iscrpljivanja na poslu moguć je pad imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi. Ako ste napeti ili pod stresom, opustite se uz muziku koja vam prija.

VODOLIJA(21.1.- 19.2)

Posao

Ako se bavite privatnim poslom, vreme je da svedete račune i podelite dobit sa partnerima. Izbegavajte sukobe sa inspektorima i kontrolorima, oni samo rade svoj posao. Ukoliko očekujete da neko uloži novac u neki vaš poslovni projekat, moraćete da mu pokažete finansijsko stanje firme i predočite sve mogućnosti. Bilo kakav previd sa vaše strane, mogao bi da dovede do većeg ili manjeg gubitka kapitala, i što je još važnije, gubitka poverenja u vas. Budite oprezni, jer ne kaže se uzalud - šta poseješ, to ćeš i požnjeti. Mogući su sukobi sa kolegama koji se mešaju u ono što ih se ne tiče. Zato izbegavajte preterano intimiziranje sa saradnicima i ne gubite vreme na prazne priče. Početkom meseca, obratite pažnju na dokumentaciju, papire i informacije koje do vas stižu a mogu biti pogrešne ili pogrešno shvaćene i protumačene. Ovo je odličan period za one koji se bave pisanjem ili humanitarnim poslom. Novca će biti dovoljno samo ako manje trošite.

Ljubav

Dobro odmerite reči u komunikaciji sa partnerom, jer tokom ovog perioda svaki razgovor može da se pretvori u raspravu ili sukob mišljenja, pa ako ne pripazite, lako može doći do raskida koji verovatno ne želite. Trenutni zvezdani aspekti vam nisu naklonjeni, zato, ako nemate ništa lepo da kažete, bolje ćutite. Srećom, ovakva konstelacija neće dugo trajati. Oni koji imaju loše aspekte u natalnoj karti biće u prilici da preurede život. Otvorena su vam vrata za promene, selidbe. Neki će odlučiti da stvore porodicu, drugi će iz nje otići. Kod većine mladih parova koji sada planiraju zajednički život biće protivljenja jednog od roditelja, pa su mogući sukobi i svađe. Oni koji su dugo u braku moraće da naprave neki kompromis ako žele da sačuvaju brak i ispoštuju roditelje.

Zdravlje

Budite vrlo oprezni u saobraćaju jer je to najosetljivije područje gde može doći i do povreda ekstremitata. Naravno, moguće su prehlade, upale i temperature. Čuvajte se virusnih infekcija koje mogu delovati i na srce.

RIBE(20.2.- 20.3)

Posao

Ako ne volite posao kojim se bavite, došlo je vreme da preispitate sebe šta zapravo želite i razmislite šta biste voleli i mogli da radite. Što se finansijske situacije tiče, kriza se nastavlja. Ipak, potrudite se da nađete dodatne izvore prihoda kako biste popravili stanje na računu. Ako vam neko duguje novac, ne očekujte da vam ga vrati tokom ovog perioda. Ukoliko ste vi dužnik, potrudite se da sve svoje dugove izmirite na vreme kako kasnije ne biste morali da plaćate kamate. Smanjite svakodnevne troškove koliko god možete dok ne izađete iz krize. Kada je posao u pitanju, poštujte rokove i sve svoje obaveze odrađujte na vreme. Zbog retrogradnog Jupitera, u narednom periodu bićete primorani da više radite, ali morate da se pomirite sa tim. Iskoristite slobodno vreme za druženje sa prijateljima, za kreativan hobi ili neku vrstu usavršavanja.

Karmički horoskop: otkrijte zadatke i skrivene kutke svog karaktera...

Ljubav

Ako ste bili u svađi sa partnerom sada biste mogli da se pomirite. Ako ste sami, a želite da promenite status, bićete u prilici da upoznate nekoga ko će vas osvojiti šarmom i neposrednošću. Tokom ovog perioda uživaćete u svim blagodetima koje ljubav nosi. Ovo je vreme kada ćete biti spremni da se borite za svoju ljubav po svaku cenu. Ipak, ne bi trebalo previše da se zanosite. Budite realni i razumni. Ako ste ženskog pola obratite pažnju na to sa kim ulazite u vezu jer ono što sada vidite samo je projekcija vaših snova i ideala. Mlada osobe mogu doživeti neplaniranu trudnoću, zato preduzmite sve mere predostrožnosti na vreme. Oni malo stariji biće u dilemi kako da postupe u nekim škakljivim situacijama. Osobe u braku biće u dilemi da li da se prepuste osećanjima ili ne. Šta god da odluče, već sredinom meseca moraće da svedu račune i naprave kompromis.

Zdravlje

Stres i napetost vaši su glavni neprijatelji. Obratite pažnju na svoje telo, koliko ste opušteni, kako sedite, gde spavate i koliko spavate. Svako preterivanje uzeće danak već polovinom meseca.

Izvor: Novosti