HOROSKOP ZA VIKEND OD 17. DO 20. SEPTEMBRA 2021. GODINE: Lava očekuju snažne ljubavne vibracije, Jarčeve više novca

Saznajte šta vam predviđa horoskop za vikend od 17. do 20. septembra 2021. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 17. do 20. septembra 2021. godine!

Ovan

U petak i subotu Mesec u Vodoliji osvetljava vašu jedanaestu kuću prijateljstva i humanosti. Isplanirajte nešto zabavno sa svojim prijateljima i možda čak i dobrovoljno radite za stvar koja vam je važna. U subotu popodne, Mesec se premešta u Ribe i aktivira vašu dvanaestu kuću snova, vizija i promenjenih stanja.

Bik

U petak i subotu ujutru, Mesec u Vodoliji osvetljava vašu desetu kuću karijere i uspeha, a konjunkcija sa Jupiterom u subotu ujutru osvetljava vaše mnoge talente i sposobnosti, verovatno vam donosi nagradu za svaki vaš trud. Mesec se u subotu popodne pomera u Ribe, a trigon sa vašom vladajućom planetom, Venerom u Škorpiji, ističe romantiku u nedelju ujutru.

Blizanci

Mesec u Vodolija u petak i subotu osvetljava vašu devetu kuću avanture, a povezanost sa Jupiterom u subotu ujutru podstiče vas na avanture i putovanja. Ako to ne možete učiniti doslovno, možete to učiniti kroz film, književnost ili kratak izlet u prirodi. U subotu popodne, Mesec se premešta u Ribe i vašu desetu kuću dostignuća. Trigon Venere u Škorpiji ističe vašu kreativnost, što vam može pomoći na polju karijere i u donošenju važnih odluka.

Rak

Mesec u Vodoliji ističe vašu osmu kuću skrivenih misterija. Povezivanje sa Jupiterom toliko proširuje vaše intuitivne sposobnosti da će vam možda trebati više vremena za sebe nego inače. Mesec u Ribama u subotu popodne i nedelju osvetljava vašu devetu kuću istraživanja, a Venera u nedelju ujutru stavlja u fokus umetnost i lepotu.

Lav

Mesec u Vodoliji u petak i subotu osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva, a konjukcija sa srećnim Jupiterom stvara duboku ljubavnu vibraciju. Možda ćete želeti da preduzmete sledeći korak u vašoj vezi pod uticajem ovog tranzita. Mesec se u popodne pomera u Ribe, a sekstil sa ljupkom Venerom u Škorpiji u nedelju ujutru budi romantiku i duboku povezanost.

Devica

U petak i subotu fokusiraćete se na svoje zdravlje i blagostanje, navike i način života. Ovo je sjajni period da počnete više da brinete o sebi. Konjunkcija između Meseca i Jupitera može vam uliti ljubav prema sebi i energiju potrebnu za promenu. Mesec u Ribama u nedelju osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva, dok sekstil sa Venerom pojačava romantiku.