MESEČNI HOROSKOP OD 22. DECEMBRA DO 22. JANUARA 2022: Saznajte kakvu budućnost vam donosi vladavina Jarca

Vladavina Jarca počinje 21. decembra na kratkodnevnicu, a tokom cele vladavine ovog znaka bićemo pod uticajem različitih planeta. Saznajte šta vam predviđa mesečni horoskop od 22. decembra do 22 januara 2022!

Shutterstock

Saznajte šta vam predviđa mesečni horoskop od 22. decembra do 22 januara 2022. godine u vladavini Jarca!

Sezona Jarca počinje 21. decembra kada Zemlja dostigne svoju najseverniju ili najjužniju tačku od nebeskog ekvatora. Kako Zemlja stigne do ovog odredišta, doživljavamo ili najduži ili najkraći dan u godini. Takođe označava početak zime ili leta. U tropskoj astrologiji, zodijak je uvek usklađen i sa solsticijima i sa ravnodnevicama, i nije greška što se sezona Jarca koristi za obeležavanje decembarskog solsticija.

Energija Jarca je ambiciozna, vredna i istrajna. Jarac je takođe predstavljen morskom kozom, mitskim stvorenjem koje može da se popne na najviše planine i pliva do dna najdubljih okeana. To je snaga koja dolazi iz energije Jarca I pomaže nam da se izborimo sa svim preprekama. Bez obzira na vaš znak, možete koristiti energiju sezone Jarca da povećate svoju motivaciju i nivo izdržljivosti. To možete učiniti tako što ćete uzemljiti svoju energiju, provoditi vreme sa drvećem, u planinama ili se uhvatiti u koštac sa nekim izazovnim projektom.

21. decembar- Solsticij

Ovog dana doživljavamo ili najkraći ili najduži dan u godini u zavisnosti od toga na kojoj hemisferi sveta živimo. Solsticij je vreme kada se energetska mreža planete poravna, a mi možemo da koristimo isceljujuće, umirujuće i obnavljajuće energije Majke Zemlje provodeći dan u prirodi.

23/24 decembar-Kvadrat Saturna i Urana

Ova energija može se manifestovati kao potiskivanje između potrebe za postavljanjem granica i potrebe da izrazimo slobodu. Takođe možemo doživeti promenu između starog i novog. Saturn želi da poštujemo prošlost, ali Uran želi da se zagledamo u budućnost i uvedemo inovacije.

25. decembar – Konjukcija Venere i Plutona

Venera putuje retrogradno i treći put ove godine će se sresti sa Plutonom. I u novoj godini biće još jedan sastanak, stvarajući potpis na koji Univerzum želi da obratimo pažnju. Venera predstavlja ljubav, odnose i novac, dok Pluton predstavlja moć. Ova dinamika može istaći neravnoteže u moći kada su u pitanju lični odnosi i novac. Venera i Pluton takođe mogu stvoriti moćnu ljubav, ili osećanja ljubavi koja se mogu izraziti i na zdrav, ali i na opsesivan način.

28. decembar - Jupiter ulazi u Ribe

Jupiter je najveća planeta u našem solarnom sistemu, tako da prelazak u novi horoskopski znak uvek ima jake uticaje. Jupiter je ušao u Ribe ranije 2021. godine, ali je potom otišao i vratio se u Vodoliju. Sada se vratio u Ribe gde će ostati veći deo 2022. Jupiter je planeta ekspanzije i obilja, a Ribe su znak koji se odnosi na duhovnost i kreativnost. Sve ove oblasti će verovatno biti istaknute tokom 2022. godine. U stvari, Jupiter u Ribama će verovatno izazvati više saosećanja i navesti nas na razmišljanje o široj slici.

1. januar

2022 je broj 6 u numerologiji, što znači da ćemo se fokusirati na lečenje i organizovanje! Ovo je godina u kojoj razmišljamo o široj slici, jačanju duhovne veze i fokusiranju na načine da popravimo stvari u našim životima

2. januar - Mlad Mesec u Jarcu

Ovo je prvi mlad mesec u 2022. i savršeno je vreme za postizanje ambicioznih ciljeva! Ovaj period odličan je i za pozitivne promene u našim životima, posebno jer će Uran, planeta promena biti u harmoničnom položaju. Naši odnosi mogu biti naglašeni pod ovim mladim mesecom, posebno zato što će Venera i dalje biti retrogradna.

8. januar – Konjukcija Venere i Sunca

Ovaj trenutak predstavlja ponovno rođenje Venere koja se može videti kako sjajno sija ujutru i uveče u različito doba godine. Kako ona prelazi iz jednog stanja u drugo, to predstavlja metamorfozu u našem energetskom polju. Jutarnja zvezda Venera govori o novim počecima kada su u pitanju ljubav, odnosi i naš stav prema novcu. Ako ste se kretali kroz izazovno vreme u bilo kojoj od ovih oblasti, možda ćete početi da vidite svetlo na kraju tunela

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE