HOROSKOP ZA VIKEND OD 25. DO 28. FEBRUARA 2022: Ovna čeka romantično veče, Ribe koristi, a 1 znak bliskost

Saznajte šta horoksop za vikend od 25. do 28. februara 2022. godine predviđa vašem znaku Zodijaka!

Shutterstock

Horoksop za vikend od 25. do 28. februara 2022. godine!

Ovan

Vaša vladajuća planeta Mars je u Jarcu i u konjunkciji sa Vestom, zajedno sa Mesecom ovog vikenda, ispunjava vas nagonom, ambicijom i intenzivnim emocijama. Najbolja stvar za sve je da ostanete aktivni i posvećeni svojim ambicijama. Uronite u fizičke aktivnosti koje vam pomažu da upravljate intenzivnim protokom energije koja teče kroz vas. Romantika je veoma važna za vas; oslonite se na večernje sastanke koje uključuju zabavne aktivnosti koje nisu samo večera za dvoje.

Bik

Vaša vladajuća planeta, Venera u Jarcu, ovog vikenda spaja Vestu i Mesec, naglašavajući vašu kreativnost, ljubav prema lepoti i moćnu senzualnost. Vaša strast prema umetnosti i estetici učiniće da napravite nešto posebno, a ovi tranziti vas pozivaju da se prepustite stvaranju. Proširite svoje horizonte, prisustvujte umetničkim otvaranjima i istražite nova mesta.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta Merkur harmonizuje se sa Jupiterom ovog vikenda, podstiče vas da napustite svoje navike i rutine, prihvatite nove studije i iskustva i povežete se sa širokim spektrom ljudi i kultura. Mesec u Jarcu pridružuje se mnoštvu drugih planeta u vašoj osmoj kući skrivenih misterija, produbljujući vašu osetljivost i intuiciju, i raspirujući vašu želju za intimnošću i vezom.

Rak

Uz konjunkciju Venere i Marsa koji se pridružuju Vesti i Mesecu u vašoj sedmoj kući partnerstva, zajedno sa trigonom Meseca i Urana i sekstilom sa Jupiterom, fokus na vašim romantičnim odnosima je u centru pažnje. Bilo da podržavate partnera, pokrećete intimnost, vodite duboke razgovore ili pozivate na istraživanje - ovo će biti dovan period za obnavljanje bliskosti.

Lav

Sa Marsom u konjunkciji sa Vestom i Mesecom u vašoj šestoj kući zaposlenja, vaša ambicija dobija novi život. Šta vas uzbuđuje kada razmišljate o poslu? Šta zaista želite da radite? Sa stelijumom od pet planeta u Jarcu u vašem radnom sektoru, nemate drugu opciju osim da obratite pažnju na ovu oblast svog života.

Devica

Venera i Mars u Jarcu su ovog vikenda u konjunkciji sa Mesecom i Vestom, aktivirajući ljubav, strast i romantiku u vašoj karti. Vaša želja da svoju romantičnu vezu podignete na viši nivo, da stvorite viziju zajedničkog života i sudbine postaje jača. Zašto se ne oslonite na to i vidite gde će vas to odvesti?