MESEČNI KINESKI HOROSKOP ZA MART 2022. GODINE: Saznajte ko će privući bonuse i prihode, a koga čeka nezaboravan susret!

Saznajte šta vašem znaku predviđa mesečni kineski horoskop za mart 2022. godine!

Shutterstock

Mesečni kineski horoskop za mart 2022. godine!

Prema kineskom horoskopu, 2022. godinom vlada Tigar, jedna muška jang energija koja od nas zahteva brzo donošenje odluka, akciju i ljubav prema riziku. Ako pogledamo kretanje planeta u martu 2022. godine, videćemo da će Venera biti u konjunkciji sa Plutonom, a Sunce će biti u konjukciji sa Jupiterom. Takvi aspekti će proširiti vaše mogućnosti, privući uspeh i finansijski prosperitet. Astrolozi ističu jendo važno pravilo za mart - ne žurite, već sve radite na vreme. Ako brzate, može doći do grešaka koje je kansije teško ispraviti.

Ako ne znate koji ste znak u kineskom horoskopu pročitajte OVDE!

Najpovoljniji dani u martu prema kineksom horoskopu su 2, 5, 7. i 27. mart. Ovo su dani kada se rešavaju sukobi, finansijska pitanja i kada pronalazmo nove izvore prihoda, sreće i mogućnosti. Sa druge strane, nepovoljni dani su 10, 13. i 23. marta. Ovo su loši dani za bilo kakav rizik, finansijske transakcije, moguće su greške, nesporazumi, problemi.

U galeriji ispod saznajte šta mesečni kineski horoskop za mart 2022. godine predviđa direktno vašem znaku!

Sensa / Canva MESEČNI KINESKI HOROSKOP ZA MART 2022. GODINE:

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa