HOROSKOP ZA VIKEND OD 8. DO 10. JULA: Ribe imaju šanse da upoznaju srodnu dušu, Blizanci dobijaju ponudu za posao

Saznajte šta horoskop za vikend od 8. do 10. jula donosi vašem znaku!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 8. do 10. jula 2022. godine!

Ovan

Vaša vladajuća planeta, Mars trenutno je u Biku i suprotstavlja se Mesecu u Škorpiji, ispunjavajući vas obiljem energije. Merkur ističe vašu četvrtu kuću doma- vreme je za ozbiljan razgovor sa članom porodice koji je odavno trebalo da se desi. U subotu, trigon između Sunca i Meseca ulepšaće vreme posvećeno najmilijima. Očekuje vas idila. U nedelju, Mesec u trigonu sa Jupiterom doneće vam mnogo radosti i srećnih trenutaka.

Bik

Mesec u Škorpiji osvetljava vaš partnerski sektor, a njegov trigon sa Merkurom u petak produbljuje vašu vezu sa voljenom osobom. U subotu, trigon između Meseca i Sunca u Raku ispunjava vas entuzijazmom, podstičući vašu kreativnost i radost. Imaćete energije za sve, samo je nebo granica! U nedelju, trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera u Ovnu pomoći će vam da shvatite šta je ono što zaista želite u životu.

Blizanci

Trigon Meseca u Škorpiji sa Merkurom u Raku u petak donosi dobre vesti vezane za posao, velike su šanse da dobijete ponudu koja će veoma ceniti vaše iskustvo. Subotnji trigon između Meseca i Sunca  podiže vam raspoloženje, produbljujući osećaj sigurnosti. U nedelju, Mesec u Strelcu osvetljava partnerstvo u vašoj karti, a trigon sa Jupiterom u Ovnu produbljuje vašu vezu s voljenom osobom.

Rak

Trigon između Merkura u Raku u vašoj prvoj kući i Meseca u Škorpiji u petak povećaće vaše samopouzdanje i sugurnost u sebe. To je jedino što vam je potrebno za uživanje u danu. Dobre vibracije se nastavljaju u nedelju kada Mesec u Strelacu uđe u trigon s Jupiterom, dajući podsticaj vašoj karijeri. Bićete primorani da donesete odluku.

Lav

Mesec u znaku Škorpije osvetljava vašu četvrtu kuću. Zajedno s trigonom s Merkurom u Raku, to stvara savršen ambijent za važan porodični razgovor. U subotu, Mesec ulazi u trigon s vašom vladajućom planetom, inspirišući kreativnost i velikodušnost. Subota uveče idealan je trenutak za romantilnu večeru s voljenom osobom, zahvaljujući Mesečevim trigonom sa Neptunom u vašoj osmoj kući intimnosti. Brak i veza nisu nešto što treba uzeti zdravo za gotovo. Na njima treba stalno raditi.

Devica

U petak, trigon između vašeg vladara, Merkura u Raku i Meseca u Škorpiji, poziva vas da uživate u vremenu provedenim sa svojim prijateljima. Neptun u Ribama u vašoj sedmoj kući partnerstva u trigonu sa Mesecom u Škorpiji, čini ovu subotu savršenom za izlazak. U nedelju, trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera produbljuje vezu između vas i vaše voljene osobe. Vreme je za planiranje budućnosti.