Kineski novčani horoskop za jul!

Finansije su jedna od najznačajnih sfera života. Dobro je znati kakav će uticaj planeta biti u narednom periodu kako bismo mogli da se pripremo za eventualne poteškoće i da probamo da izbegnemo nevolje. iako planete mogu da utiču negativno, mnogo toga zavisi od nas samih, našeg snalaženja i odluka koje donesemo. Tokom jula, mnogi horoskopski znakovi naići će na novčane probleme, a najteže će biti sledećim predstavnicima:

Zmaj

Ne krivite sebe što ne možete da radite svakodnevne stvari i da završite zadatke. Energija vam nije na zavidnom nivou i prolazite kroz teška vremena. Postoji opasnost da vam se većina planova neće ostvariti u narednom periodu, naročito u oblasti finansija, tako da je bolje da ne postavljajte velike ciljeve za jul. Trudite se da zadržite stabilnost, a nove ideje i planove ostavite za kasnije.

Konj

Ovaj mesec biće finansijski težak. Čeka vam mnogo iskušenja. Pokušajte da izbegnete velike troškove i da ne upadate u dugove jer ćete napraviti veliki problem iz koga nećete moći da se iščupate. Iako finansije neće biti na zavidnom nivou, planete obećavaju sjajne šanse za kreativne poslove, nove ideje, za razvijanje hobija i za učenje.

Koza

Vrlo je verovatno da će vam se neko obratiti za novčanu pomoć. Možda želite da pomognete, ali bi, pre svega, trebalo da gledate svoja posla. Velike su šanse da vam dug ne bude vraćen, stoga imajte to na umu prilikom razmišljanja o pozajmici. Završite nedovršene poslove i odustanite od loših navika, naročito onih koje se tiču nepotrebnog trošenja novca na stvari koje nisu neophodne.

Izvor: Sensa