Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POZNATI GURU ČOPRA OTKRIVA - OD KOJIH CILJEVA U ŽIVOTU TREBA DA ODUSTANETE: Kako reagovati kada se pojave prepreke!

Poznati guru Dipak Čopra otkriva kada treba odustati od cilja i šta učiniti kada u životu "zapne"!

 Dipak Čopra od kojih ciljeva treba odustati. Izvor: Shutterstock, Youtube/Printscreen/Tom Bilyeu

Poznati guru Dipak Čopra na svom blogu često odgovara na pitanja, a ovaj put savetuje čitatelja kako doći do određenog cilja - kad treba odustati, a kada promeniti nameru!

Pročitajte još

Pitanje:

Jedan od najbitnijih delova kreativnog procesa je ostati odvojen od ishoda svojih namera i znati da je ovaj trenutak savršen i tačan onakav kakav bi trebao biti. Trebali bismo se predati trenutku, znajući da, iako stvari možda nisu onakve kakve želimo, u najmanju ruku, prihvatanje onakvima kakve jesu, stavlja nas u najbolju poziciju da dođemo tamo gde želimo ići. Ali što ako ostanemo otvoreni za sve mogućnosti, strpljivi smo i prihvatamo, a ne dođe do novih prilika i čini se da se okolnosti našeg života ne menjaju? Zar je moguće da 'zapnemo' na tom mestu gde treba da budemo nedeljama, mesecima ili čak godinama?

Odgovor:

Nevezanost nije jednostavno zaboravljanje namere ili promena cilja. To znači da je vaš um već uspostavljen u tišini čiste svesnosti kada prvi put imate nameru, tako da kada otpustite tu nameru, vaš se um jednostavno širi natrag u tu neograničenu svest bivstvovanja. To je polje svih mogućnosti koje podstiče nameru.

Ako se pod tim uslovima namera ne manifestuje, to znači da nije sazrelo vreme za ispunjenje namere u skladu sa svim ostalim u vašem životu. Isplati li vam se ostati pri nameri u slučaju dugih kašnjenja, ima veze s tim koliko vam je ishod važan. Ako se radi o nečemu poput posla ili kuće, a to se ne događa, možda biste trebali razmisliti govori li vam život da nije važan sam posao, već osećaj postignuća i sigurnosti koji tražite.

Saznajte i...

Zato ćete možda morati izmeniti svoju nameru i nastaviti svoj proces. Ako je namera nešto poput pronalaženja partnera, a to se ne događa, možda ćete opet morati ući dublje u sebe da shvatite unutrašnju potrebu koja stoji iza vaše namere. Davanje ljubavi zahteva da prvo imate tu ljubav iznutra koju možete ponuditi. Kada zaista imate puno srce ljubavi, pojaviće se kanali za deljenje te ljubavi. Dakle, vaša želja za vezom tada može postati namera da ispunite svoje srce do pune ljubavi. Kada ta namera razvije srce puno ljubavi, u vašem životu je sasvim sigurno neće nedostajati.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj