HOROSKOP ZA VIKEND OD 22. DO 24. JULA: Škorpija svoj oprez pretvara u strast, Biku stiže dodatni priliv novca!

Saznajte šta vašem znaku donosi horoskop za vikend od 22. do 24. jula 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 22. do 24. jula 2022. godine!

Ovan

Mesec u Biku u vašem sektoru novca podstiče vas da ponovo razmislite o nedavnim finansijskim odlukama koje ste doneli. Možda ipak nisu bile najpametnije? Mesec u Blizancima u subotu i nedelju osvetljava vaš sektor komunikacije i zajednice, a njegov sekstil sa Jupiterom u vašoj prvoj kući povećava vaše samopoštovanje. U međuvremenu, trigon između Merkura i Jupitera otvara vrata vašoj kreativnosti.

Bik

U petak, Mesec u vašem znaku ističe vaše samopouzdanje, pojačavajući vam šarm i harizmu. Njegov sekstil sa Neptunom i trigon sa Plutonom pozivaju vas da proširite svoje vidike i da se više družite. Mesec u Blizancima u subotu i nedelju usmerava vašu pažnju na finansije i prosperitet. U međuvremenu, sekstil s Jupiterom i trigon s Merkurom donose dobre šanse za dodatni priliv novca.

Blizanci

Mesec u Biku u petak osvetljava mistične stvari u vašoj karti, a njegov sekstil sa Neptunom i trigon sa Plutonom osnažuje vašu intuiciju i mentalne sposobnosti. Radite na jačanju snage volje! U subotu i nedelju, Mesec u vašem znaku osvetljava vaše samopouzdanje. Isto tako, njegov sekstil s vašom vladajućom planetom, Merkurom, i Jupiterov trigon sa Merkurom učiniće da komunikacija i zapažanje postanu vaše super moći.

Rak

Mesec u Biku u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva podstiče vas na druženje- dobro iskoristite ovaj trenutak da se zabavite. Mesec u Blizancima u subotu i nedelju podstaknuće vas da kreirate nove snove i želje i pravite planove.  U međuvremenu, njegov sekstil sa Merkurom i Merkurov trigon sa Jupiterom produbljuju vašu vezu sa unutrašnjim ja i postiče vašu potrebu za duhovnošću.

Lav

Mesec u znaku Bika u petak podstaći će vas da se više fokusirate na svoj profesionalni život, dok njegov kvadrat sa Saturnom traži da ponovo razmislite i razmotrite važne stvari pre nego što preduzmete bilo kakvu akciju. Subota i nedelja će verovatno biti zabavni jer Mesec u Blizancima naglašava prijateljstvo i društvene veze. Njegov sekstil sa Merkurom u kombinaciji sa Merkurovim trigonom sa Jupiterom vas osnažuje iznutra, tako da će vam biti izuzetno lako da sklapate nova poznanstva i da se predstavite u najboljem svetlu.

Devica

Mesec u Biku u petak se fokusira na učenje i obrazovanje i na sve korisne stvari koje poboljšavaju vaš život. U subotu i nedelju, Mesec u Blizancima biće u sekstilu s vašom vladajućom planetom, Merkurom. Jupiter je u isto vreme u trigonu s Merkurom i pomaže vam da dostignete same vrhove kada je u pitanju vaša karijera.