HOROSKOP ZA VIKEND OD 26. DO 28. AVGUSTA: Ribe planiraju budućnost s voljenom osobom, Device čeka uzbudljiva romansa

Saznajte šta horoskop za vikend od 26. do 28. avgusta donosi vašem znaku!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 26. do 28. avgusta 2022. godine!

Ovan

Mesec u Lavu u petak aktivira vašu strast i kreativnost. Kvadrat između Sunca u Devici i vaše vladajuće planete, Marsa, praćen je kvadratom između Meseca u Devici i Marsa. Ovo vas ispunjava obiljem sveže i produktivne energije. Samo budite oprezni, jer se lako može pretvoriti u frustraciju. Mlad Mesec u vašem sektoru zdravlja nudi vam sjajan način da ovu energiju usmerite na pozitivne i korisne stvari.

Bik

Mesec u Lavu u petak usmerava vašu energiju ka domu i porodici, dok kvadrat između Urana i vaše vladajuće planete, Venere, naglašava sukob između vaših potreba za slobodom i udobnosti. Mlad Mesec u Devici u subotu budi romantična osećanja. Opozicija u nedelju između Venere i Saturna usmerava vašu energiju ka unutra, podstičući introspekciju. Uživajte u opoziciji Meseca u Devici sa magičnim Neptunom i provedite vikend u zabavi.

Blizanci

Mesec u Lavu u petak podstiče vašu želju da se povežete sa drugima, a kvadrat između Urana i Venere vas tera da prigrlite slobodu i svoju potrebu za promenom. Mlad Mesec u Devici u subotu pozitivno će uticati na porodične odnose, dok Sunce u Devici i Mesec u kvadratu sa agresivnim Marsom mogu izazvati svađe i sukobe. Nedelja vraća mir, a jutarnji trigon između Meseca i Urana navodi vas da istražujete nove mogućnosti.

Rak

Lav u Mesecu u petak pozitivno će uticati na vaš sektor novca, a kvadrat između Venere i Urana izvlači vaše strahove za sigurnost na površinu. Subotnji mlad Mesec u Devici osvetljava komunikaciju i ljubav u vašoj karti, a dok Sunce u Devici i kvadrat Marsa i Meseca najavljuje svađe i nesuglasice. Savetuje se dodatni oprez. U nedelju, opozicija između Meseca i Neptuna poziva vas da se igrate, da ponovo pronađete dete u sebi i zabavite se.

Lav

Mesec u Lavu u petak podiže vaše samopouzdanje i samopoštovanje. Neočekivani izazov na poslu može biti izazvan kvadratom između Venere u Lavu i Urana u vašoj desetoj kući. Mlad mesec u Devici u subotu dobro će uticati na vaše finansije. Vreme je da se malo više posvetite poslovanju ukoliko želite da uspete. Izbegavajte preteranu potrošnju tokom kvadrata Marsa i Meseca.

Devica

Mesec u Lavu u petak osvetljava vaše snove dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću, dok kvadrat između Venere i Urana u kući vašeg uma može imati previše stimulativan uticaj na vaše ponašanje. Mlad Mesec u Devici u subotu potpuno menja energiju, podstičući vas da se usredsredite na nove početke i planove koji će vam doneti novo uzbuđenje. Zatim, opozicija između Meseca i Neptuna u vašoj sedmoj kući partnerstva ove nedelje gura vas u romansu! Ako ste zauzeti, to će biti savršen trenutak za nežnost s voljenom osobom.