NAJSREĆNIJI DAN U NEDELJI ZA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK, OD 12. DO 19. SEPTEMBRA: Saznajte kada će vas zvezde posuti srećom!

Nedeljni horoskop - saznajte koji je najsrećniji dan za vaš horoskopski znak od 12. do 19. septembra 2022. godine!

Shutterstock

Astrolozi ističu da će ova nedelja bidti posebno intezivna, jer osećamo energiju šest retrogradnih planeta: Plutona, Saturna, Neptuna, Jupitera, Urana i Merkura. Sunce je u znaku Device i podstiče nas da analiziramo i zaključujemo. Iako će sedmica biti puna izazova, neki dani nam mogu doneti radost i poletnu energiju. Saznajte koji su srećni dani za vaš horoskopski znak:

Ovan: ponedeljak, 12. septembar

Mesec u Ovnu vam omogućava da se vratite sebi. To će vas ohrabriti da sami delujete i prestanete da je tražite motivaciju kod drugih. Na ovaj dan radite na prihvatanju sopstvene autentičnosti i sledite svoja osećanja, bez obzira na to šta drugi misle.

Bik: subota, 17. septembar

Krajem nedelje ćete posebno intenzivno osetiti energiju retrogradnog Saturna i Urana. Oni vam nude neke nove perspektive i mogućnosti da vidite stvari u životu iz drugih uglova. Dobićete jasniju sliku o svojim problemima i predstavu o tome kako možete da imate više sreće i zadovoljstva u životu.

Blizanci: subota, 17. septembar

Mesto Meseca u vašem znaku donosi vam jasnoću koju ste tražili. Omogućava vam da prihvatite sopstvenu istinu i prestanete da sumnjate u svoja osećanja. Za to vreme shvatićete kako možete napredovati u životu i napraviti sledeći korak ka sreći. Vreme je za novo poglavlje.

Rak: petak, 16. septembar

Venera u Devici se poravnava sa Marsom u Blizancima, nudeći vam priliku da se otvorite i uključite u važne razgovore sa onima koji su vam bliski. Venera u Devici jača vaše komunikacijske veštine, a Mars u Blizancima vam donosi strast i želju da živite život zasnovan na sopstvenim uverenjima i željama. Ovo je gorivo za promene koje želite.

Lav: Subota, 17. septembar

Mesec u znaku Blizancima će probuditi vaš društveni život, kako na poslovnom, tako i na ličnom planu. Shvatićete koliko se bolje osećate kada ste okruženi ljudima. Možda tokom ovog perioda razmišljate koje veze vas najviše podržavaju i koji ljudi ne zaslužuju da budu deo vašeg života.

Devica: petak, 16. septembar

Sunce u vašem znaku je u skladu sa Neptunom u Ribama. Ova posebna energija daje vam osećaj da konačno prelazite preko nečega što vam je donedavno zauzimalo mnogo prostora u glavi. Ovo je dan kada vaši izazovi počinju da se okreću u pozitivnijem pravcu.

Vaga: petak, 16. septembar

Kada se Venera u Devici i Mars u Blizancima poravnaju, to je odlična prilika da naučite nešto novo u oblasti koja vam mnogo znači. Vreme je da proširite svoje znanje, produbite svoje ideje i sledite svoj poziv. Ovo će vam dodatno olakšati da zaista živite svoju misiju.

Škorpija: petak, 16. septembar

I vi ćete osetiti posebnu energiju koju donosi poravnanje Venere u Devici i Marsa u Blizancima. Za vas je ovo vreme da se fokusirate na svoje društvene krugove i otvorite se voljenim osobama. Ovo će vas još više približiti i dati vam novi nivo intimnosti, a istovremeno će vam omogućiti da živite još autentičnije.

Strelac: nedelja, 18. septembar

Ovog dana ćete posebno intenzivno osetiti energiju šest retrogradnih planeta, podstičući vas da se fokusirate na svoje zdravlje i karijeru. Razmislite kako možete donositi odluke na poslovnom planu koje će doprineti zdravijem svakodnevnom životu, duševnom miru i blagostanju.

Jarac: nedelja, 18. septembar

Pluton u vašem znaku je već doneo mnoge važne uvide i promene u mnogim oblastima. Pred kraj ove nedelje on će vam doneti još jednu veoma važnu lekciju koja će možda čak promeniti put koji je pred vama. Pratite svoja osećanja i budite otvoreni za promene.

Vodolija: subota, 17. septembar

Mesec u Blizancima će dovesti do zaključka vaša nedavna razmišljanja. Mnogo ste razmišljali o svom sledećem koraku, ali sada je vreme da živite u skladu sa svojim autentičnim vrednostima i počnete da sledite sebe, bez obzira na mišljenje onih oko vas. Na ovaj način ćete uvek donositi ispravne odluke.

Ribe: petak, 16. septembar

Sunce u Devici se poravnava sa Neptunom u Ribama, donoseći vam dobre vesti. Možda će vam se ukazati prilika ili ponuda koja će vam pomoći da sledite svoj poziv. Petak je prilika da započnete novo poglavlje i zakoračite u noviju verziju svog života koja je još punija i autentičnija.

Izvor: Sensa.si