DNEVNI HOROSKOP ZA 15. SEPTEMBAR 2022. GODINE: Rak da se reši starih uverenja, Blizanci ostvaruju svoje snove

Saznajte šta dnevni horoskop za 15. septembar 2022. godine donosi vašem znaku!

Shutterstock

Dnevni horoskop za 15. septembar 2022. godine!

Jutro počinje pod uticajem trigona Sunca u Devici i Meseca u Biku. Ovaj aspekt vam donosi sveukupnu sreću, uspeh, dobro zdravlje, blagostanje, vitalnost, harmonične odnose. U ljubavi je sve sjajno, mnogi će podiću svoju vezu na viši nivo, odlučiti se da je ozvaniče a neki će čak razmišljati o venčanju. Ako ste slobodni, to je pravo vreme za izlaske na sastanke.

Kasnije, Neptun u Ribama ulazi u sekstil s Mesecom u Biku. Tokom ovog tranzita osetićemo potrebu da pomažemo drugima, da budemo humani. Učvrstićemo odnos s prijateljima. Ovo je savršeno vreme za kreativno izražavanje, kao i za meditaciju kao vid oslobađanja od stresa, za borbu protiv nesanice i negativnih misli.

Na kraju dana Mesec ulazi u trigon s Plutonom u Jarcu. Tokom ovog tranzita, emocionalni život će biti u fokusu. Mnogi će osetiti buđenje svojih osećanja, potrebu da priznaju svoju ljubav osobi koja im se dopada, potrebu za avanturama, novim doživljajima. Sjajan je trenutak da odbacite sve ono što vam više nije potrebno- i predmete i toksične ljude koji samo u vaš život unose nemir i probleme.

U galeriji ispod pročitajte za vaš znak dnevni horoskop za 15. septembar 2022. godine!

Sensa / Canva dnevni horoskop za 15. septembar

Izvor: Sensa