Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spiritualno značenje broja 11111: 5 jedinica na dan 11. novembra 2017. godine obećavaju dobar početak

Težak ali i divan, broj 1 je danas jači nego ikad!

  Izvor: Foto: Shutterstock

U numerologiji se broj 11 smatra master brojem, to je harizmatični broj i anđeosku vibraciju uz koju će se želje i snovi manifestovati lakše, piše Lovesensa.

Ovo je broj spiritualnog buđenja i označava jačanje svesti.

Jedanaestog dana jedanaestog meseca ova energija će jačati, što ovaj dan čini posebno magičnim i srećnim. Upravo broj 1111 često ukazuje na božansku pomoć koja nam osvetljava put za ostvarenje želja. Ovaj broj nas podseća da čak i ako krenemo najtežim putem, dobićemo vibraciju svojih najviših ciljeva i snagu da ostvarimo to što želimo.

Godina 2017. je takođe godina broja 1 prema numerologiji, a fokus za 11. 11. u ovoj godini treba da bude usmeren na nove početke.

Gde je vaša velika ljubav: da li odbijate srodnu dušu od sebe...

Ovaj dan nas poziva da razmislimo koje su to nove stvari koje želimo da manifestujemo, koje želje i snove želimo da za sebe ostvarimo.

Pozvani smo da počnemo novo poglavlje, da okrenemo novi list, da usmerimo život u drugačijem pravcu.

I period za nama - 2016 - 2017. sigurno je doneo mnogo promena - nekima suptilne i ispod nivoa svesnog opažanja, nekima drastične i sveobuhvatne.

Prihvatite te promene i postavite sebi pitanje - kako da sada nastavim napredak na najbolji način imajući u vidu nove okolnosti u mom životu?

Kako je 2017. godina zapravo godina broja 1, 11. 11. 2017. godine sadrži vibraciju 11111. Sveti niz pet jedinica označava kreativnost, obilje, veselje i poziva na igru.

Zato razmišljajte kreativno, vizuelizujte obilje. Budite spremni da mnogo toga oko sebe doživite kao igru i tražite prilike da se više smejete i radujete.

Ritual za osmišljavanje najlepše želje za 11. novembar 2017: evo kada treba da poželite želju danas!

Na dan 11. novembra 2017. godine imate priliku da stvorite sjajnu viziju svoje budućnosti. Zato osmislite cilj koji u punoj meri izražava ono što želite da stvorite u životu!

slikalink mali princ lekcije
Izvor: Foto: Profimedia

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj