Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZRAČUNAJTE LIČNI ANĐEOSKI BROJ: evo kako da saznate ko je vaš anđeo čuvar i šta vam poručuje

Izračunajte anđeoski broj i saznajte šta vam anđeo čuvar poručuje!

  Izvor: Foto: Shutterstock

U svim velikim monoteističkim verama govori se o anđelima. Oni su predstavljani kao duhovna, nadprirodna i suptilna bića. Vernici svih religija obraćaju se anđelima čuvarima za zaštitu i pomoć. U katoličkoj se tako govori o sedam arhanđela, od kojih su prva tri najmoćnija: Gabriel, Michael, Raphael, Uriel, Jehudiel, Sealtiel i Barachel. U pravoslavnoj postoji sedam arhanđela: Mihail, anđeo pobede i suda, Gavril, vesnik božjih tajni, Rafail, utšitelj žalosnih i iscelitelj bolesnih, Uril, prosvetitelj neverujućih, Salatil, anđeo molitve, Jegudil koji se brine o nebeskoj nagradi vernih i Varahil koji ljudima donosi blagoslov od Gospodina.

ČUDESNI RITUAL ZA ISCELJENJE DUŠE I TELA: evo kako da snagom ruku obnovite duhovnu energiju...

Međutim, drevne ezoterijske liste navode devet anđela, mešajući i judaističke i kabalističke izvore. To su: Ariel, Chamuel, Gabriel, Haniel, Jophiel, Metatron, Mihael, Rafael, Uriel.

Kod Veda i hinduizma, anđeli su u stvari suptilna bića s viših planetarnih sistema (polubogovi, Gandharve, Kinnare,...), bića puno sofisticiranija, duhovnija i moćnija od ljudskih.

Numerologija savetuje saznati koji vas anđeo čuva i obratiti mu se za pomoć kada vam je potrebna. U tu svrhu, potrebno je izračunati svoje ime uz pomoć brojeva. Svako slovo je vezano uz neki broj:

A, I, J, = 1
B, K, R = 2
C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ = 3
D, M, T, Đ, DŽ = 4
E, H, N, NJ, X = 5
U, V = 6
O, Z, Ž = 7
F, P = 8

Napišite svoje ime i prezime i svakom slovu pridružite jedan broj. Saberite ih i ako ste dobili dvocifren broj, saberite ih još jednom, dok god vaš rezultat ne bude jednocifren. Zatim saznajte ko je vaš anđeo čuvar i šta vam poručuje!

Anđeoski broj 1: Ariel

Ovaj anđeo pomaže svim živim i postojećim bićima, ali vama je baš lični anđeo pomoćnik. Najbolje možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom ako izađete u prirodu jer mu je jako bliska. Često šalje poruke da učinite nešto za svoju okolinu i za očuvanje čistoće prirode. Ako se i vi bavite očuvanjem prirode ili ako štitite životinje, tada je srce vašeg anđela puno radosti.

Ariel poručuje da ne mislite koliko opasnosti vreba oko vas, nego koliko je toga u vama.

Anđeoski broj 2: Chamuel

Chamuel je anđeo unutarnjeg mira i blagosloveni ste ako vas on čuva! Šta god da se dogodi s vama ili oko vas, zbog njega ćete se uvijek osjećati Božjim djetetom. S njime se ništa ne događa slučajno. I u najtežim situacijama će vam pokazati svetlost na kraju tunela, slaće vam poruke preko snova i uz takvu pomoć vi održavate svoju veru.

Tajni smisao molitve ... Chamuel unosi svetlost i u tamu, to je njegov posao. On je sama nada, svoju ljubav usmeri uvek gde je najpotrebnija. Preko njega i vi možete postati pomoćnik, vaša harizma zrači mir gde god se pojavite.

Poruka anđela Chamuela za vas je: nikada ne sumnjaj u sebe!

Anđeoski broj 3: Gabriel

On je anđeo velike snage i kao anđeo pomoćnik daje vam podršku da prihvatite sebe i svu snagu i ljubav koja se krije u vama i uz predanost budete onaj koji ima moć birati svoju sudbinu. Verovatno ćete u životu učiniti velika dela, a pomoć anđela Gabriela dobro će vam doći da očuvate svoju ravnotežu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj