Nedeljna anđeoska prognoza od 18. do 25. juna 2019. godine, piše Lovesensa!

Anđeoska karta za početak nedelje - Buđenje - na ovoj karti je naslikana devojka koja hoda u vodi, ostavljajući za sobom krupne mračne talase koji simbolizuju traume iz prošlosti i životne probleme. Na njoj je svetla haljina, a to je moćna pozitivna energija koja će potpuno promeniti naš put u ovoj nedelji. Ponekad je najvažnije volesti sebe, sačuvati sebe. Zato je važno znati kada je pravo vreme da otpustite neke stvari, ljuide i osećanja kako bi se oslobodili mračnih senki i krenuli pravo ka dobrim promenama.

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Izabela - ova karta nagoveštava da se nalazite na pravom putu života. Imate sreće, zračite optimizmom i svakiom korakom stičete nova znanja. Sve ste bliži cilju i sada realnije vidite svoje ambicije. Ovo je period kada počinjete da živite svoj san, zato ne dozvolite da vas male prepreke spreče u samoostvarenju. Karta vas podstiče da ulažete napor i nikako ne odustajete jer ćete na kraju tunela videti predivnu svetlost. Obratite pažnju na intuciju, snove, znakove. Otvorite srce i pratite njegov glas.

Anđeoska karta za kraj nedelje - Jednostavan život - vreme je da energetski pročistite svoj životni prostor. Pre bilo kakvog energetskog ćišćenja, važno je odloboditi dom i pojednostaviti život. Raspremite ormane, oslobodite prostor od stvari koje vam nisu potrebne. Oslobađanje prostora šaljete Univerzumu jasnu poruku - kreiram mesto za novu energiju i lepe životne stvari. Na ovaj način raskidamo vezu sa svim negativnostima iz prošlosti i otvaramo prostor za nove životne mogućnosti.

Izvor: Lovesensa