Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljna anđeoska prognoza: poruke i upozorenja do 9. jula 2019. godine

Otvaranje anđeoskih karata - evo kakva nam je sudbina do 9. jula 2019. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Nedeljna anđeoska prognoza od 2. do 7. jula 2019. godine, piše Lovesensa!

Anđeoska karta za početak nedelje - Donesi odluku - podseća da rešenje za sve dileme imamo već u sebi. Ne zaboravite da nam Univerzum polanja veliki dar - intuiciju! Vreme neodlučnosti i strahova zbog promebne je iza nas, sada su na red došle prave osluke koje će promeniti život na bolje. Napravite korak napred, a nećete pogrešiti ako slušate intuiciju i pratite unutrašnji glas. Čak iako pogrešite, zastanete i ponovo postanete neodlučmni, anđeli su tu da vam uvekd aju snagu i neizmernu podršku.

Povezane vesti

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Leila - ukazuje na prizemnost i čišćenje energije. Očistite energiju koju ste skupili od drugih ljudi, izbacite negativne energetske vibracije i otvorite dušu za svetlu energiju, za pravu/pravog sebe. Utišajte um i pokušajte da čujete unutrašnji glas. Duša će se najbolje pročistiti u dodiru sa prirodom. Preporučuje se meditacija u prirodi, sjedinjenje sa njenim zvukovima i lepotom.

Anđeoska karta za kraj nedelje - Franceska - ukazuje na to da se treba fokusirati na želje srca. Budite ljubazni i nežni pema sebi. Poslušajte koje to nade još uvek spavaju u vašoj duši. Na ovoj karti je naslikana žena koja crta cveće, potpuno usredsređena na svoj posao. Kada se bavimo kreativnim stvarima u kojima predstavljamo našu ličnost, poput slikanja, pisanja ili šivenja, otvaramo se i naše misli postaju opipljive, jasnije. Radite stvari koje će vas osloboditi od opsesivnih misli. Pronađite kreativan posao ili hobi u kojem ćete moći da ostavite svoj pečat. U vama se krije bezbroj talenata za koje vaše srce živi. Nemojte zakopavati neverovatno blago. Uradite ono što vaše srce želi i videćete da će vam se dobro vratiti.

Povezane vesti

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj