Prilično je teško u potpunosti razumeti šta je karma. Jednostavnim rečima, karma je posledica koju čovek dobija na osnovu načina na koji je živeo i šta je uradio, piše Lovesensa.

Karmički tok događaja odražava naše postupke. Ako naučite 8 osnovnih zakona karme, značajno možete promeniti svoj život.

Zakon bumerang

Zakon bumeranga kaže da nam se vraća sve što dajemo ili radimo. Ako pomažete ljudima, činite dobro, pristojni ste prema svima, tada će vam se sve ovo vratiti. Ako nekoga vređate, omalovažavate i činite loša dela, onda očekujte da će vam takvi "udarci" vratiti. Možda će proći dan, dva, godina, nekoliko godina, ali apsolutno sve će se vratiti vama. Dakle, ako želite da postignete više dobrih stvari u životu, bacite što više dobrih bumeranga. Dobar ili loš bumerang se možda neće vratiti iz mesta gde ste ih poslali, ali će se svakako vratiti.

Zakon poniznosti

Ako uopšte ne možete uticati na situaciju, morate je pustiti, ne čekajte, ne pokušavajte da je popravite, samo je morate pustiti. Neka sve ide samo po sebi. Ako na našem putu vidimo prepreke i počnemo da ih sagledavamo neprijateljski ili pokušavamo da krivimo nekoga za situaciju, ništa se neće pomeriti sa mrtve tačke.

Zakon stvaranja

Ne treba samo da uživate u životu, morate direktno da učestvujete u njemu. Oko nas postoje tragovi koji pomažu u razbijanju unutrašnjeg stanja. Vredno je preispitati svoje želje i posegnuti za nečim što vam ne izaziva nelagodnost, bol i negativnost.

Zakon rasta

Ovaj zakon znači da je za postizanje bilo kakvih važnih ciljeva potrebno započeti sa promenom iznutra, a ne trudom da promenite svet oko sebe.

PageBreak

8 važnih zakona karme koje ne smete prekršiti: ako ovo uradite, vratiće vam se trostruko
Foto: Shutterstock 8-vaznih-zakona-karme-koje-ne-smete-prekrsiti-ako-ovo-uradite-vratice-vam-se-trostruko3

Zakon odgovornosti

Ako se nešto loše dogodi u vašem životu, to znači da sa vama nešto nije u redu. Sve što se događa oko vas je vaš odraz. Zato, da biste promenili ovu samu stvarnost, morate da promenite sebe. Odgovornost za svoj život leži samo na vama, a ne na bilo kome drugom.

Zakon odnosa

Čak i ako dve stvari izgledaju potpuno nepovezane, to je potpuno pogrešno. U Univerzumu je sve povezano i međusobno povezano, a svi događaji koji se događaju u životu su lanac koji će se ionako dogoditi, bez obzira na sve. Grubo govoreći, da nekada, na primer, niste išli određenom ulicom, sada ne biste bili na mestu gde ste.

Zakon darivanja

Ovaj zakon kaže da će vam se apsolutno sve što date ljudima vratiti tri puta. Zato, nemojte biti pohlepni, stalno delite - tako ćete otvoriti put ka boljem životu.

Zakon prisustva

Zakon kaže da se ne možete ograđivati od prošlosti. Apsolutno je za njega važan svaki segment čovekovog života. Ako se odričete prošlosti, možda čak ni ne razumete gde treba ići i šta treba radite. I ne brinite se previše za svoju budućnost - ne možete ništa učiniti silom, uradite sve što možete, a nešto prepustite i toku života.

Trenirajte snagu uma, brinite o svojoj duši i ne plašite se nevolja! Zapamtite da je rad na greškama na6jbolja lekcija. Vi stvarate svoju sudbinu!

Izvor: Lovesensa