Pojava izazova u odnosima sa drugima je nešto sasvim normalno i životno, ali problem nastaje kada oni postanu sve učestaliji, piše Lovesensa. Ponekad imamo sukob mišljenja sa prijateljima ili lošu komunikaciju sa romantičnim partnerom, a nekad nenamerno povredimo druge oštrim rečima i kasnije se kajemo zbog takvih dela.

Loši odnosi mogu biti vrlo frustrirajući, naročito kada imamo sukob sa osobom koja nam je draga i bliska našem srcu. Najčešće ovakvi problemi nastaju zbog nedovoljne ljubavi koju pojedinac gaji prema sebi. manjak samoljubavi razarajuće utiče na naš svakodnevni život, odnose i čak na naše zdravlje.

Telepatska ljubavna terapija pokazala se kao vrlo efikasna kod ovakvih teškoća. Iako jednostavna, ova tehnika je vrlo moćna i pomaže nam da olakšano delimo ljubav sa drugima i sa samim sobom.

Ova tehnika deluje na podsvesnom nivou, dozvoljavajući našim osećanjima da jednostavno dođu do svesti željene osobe. Takođe, ima veoma dubok uticaj na odnose koje imamo sa drugima, promovišući isceljenje unutrašnjegJA.

Kako funkcioniše telepatska ljubavna terapija

Telepatsku ljubavnu terapiju počinjemo tako što prvo moramo dovesti svoje telo u stanje opuštenosti. Bez obzira da li sedimo ili ležimo, moramo biti opušteni i treba da nam bude udobno.

Dok smirujete disanje, treba da postavite svoje emotivne namere prema određenoj osobi. Nemojte dozvoliti da vas druge misli odvraćaju od terapije. Jednostavno se morate koncentrisati na svoju nameru i osigurati da ona bude nežna i bezuslovna.

Kada završite sa pripremom, trebalo bi da se fokusirate na biće kojem želite da pokažete svoju ljubav. Ne biste trebali zamišljati gde je ta osoba ili šta ta osoba trenutno radi. Treba jednostavno da imate neke nepokretne slike te osobe u svom umu.

PageBreak

Kako da nekome pošaljete signale ljubavi putem telepatije: tehnika za isceljivanje srca i privlačenje ljubavi
Foto: Shutterstock kako-da-nekome-posaljete-signale-ljubavi-putem-telepatije-tehnika-za-isceljivanje-srca-i-privlacenje-ljubavi

Nakon toga, treba da razmišljate o ljubavi koju osećate prema toj osobi, kako biste zaista probudili tu ljubav koja je skrivena u vama. Počećete da se osećate drugačije, ali ne dozvolite tom osećaju da vam naruši koncentraciju.

Zamislite ljubav kao vid energije koji iz nas teče ka drugima. Dozvolite toj energiji da iz vašeg srca krene ka srcu određene osobe.

Ako je ova osoba trenutno vrlo ljuta na vas ili iz nekog razloga odbija vašu ljubav, napravite pauzu i terapiju ponovite u budućnosti kada se vaš odnos bude malo bolji.

Telepatsku ljubavnu terapiju treba redovno izvoditi, ali isto tako moramo biti svesni i osećanja koja oseća osoba kpojoj želimo da pošaljemo signaleljubavi.

Ako želite ovakvu terapiju da praktikujete na sebi, prvo probajte da "vežbate" ljubav prema drugima.

Nakon što steknete tu sposobnost, fokusirajte protok ljubavne energije na sebe. Dozvolite da vas ljubav ispuni i pustite da prođe kroz vaše telo i isceli vas.

Kada osetite ljubav prema sebi to će biti zaista snažna sila. Dozvolite da vas ljubav zagreje iznutra. Tu ljubav treba da prihvatite sa nekim osećajem sreće i radosti i takođe da osetite kako se vaše energije povećavaju.

Imaćete sposobnost da naučite da volite sebe i tretirate sebe bolje. Primetićete neke pozitivnepromene u svom životu i imaćete više samopouzdanja i vere u sebe.

Izvor: Lovesensa