Nedeljna tarot prognoza od 16. do 23. marta 2020. godine!

U ponedeljak očekuje vas značajan napredak koji će doći potpuo neočekivano. Kao vitez koji se bori bez mača, tako ćete i vi ostvariti uspeh bez posebnih sredstava na ličnom polju. Ovo se naročito odnosi na emotivni razvoj i duhovni rast.

Tarot karta Luda u utorak donosi situaciju bez kontrole. Neke stvari u životu ne možete da kontrolišete, zato je važno da uvek vežbate oslobađanje od zone komfora. Budite smireni koliko god se promena i turbulencija u životu dogodi.

U sredu je moguće da vas očekuje kritika dragih ljudi. Koliko god vam želeli dobro, oni ne mogu da čuju vaš unutrašnji glas. Budite otvoreni za sve sugestije i savete, ali na kraju ipak poslušajte svoje srce. neke prilike u životu ne smemo propustiti - to je poruka naših snova.

Četvrtak je dan za pobedu, jer tarot karta Točak sudbine donosi šansu da se suočimo sa velikim izazovom. Privlačite ono što vam je potrebno i polako napredujete na mnogim poljima. Iako vam je sreća otvorila vrata, nemojte previše da se opustite. Nastavite da se trudite i težite ka svojim ciljevima.

Petak je dan za ljubav i divnu romansu. Tarot karte predviđaju da ćete imati divan odnos sa partnerom, upućeni ste jedno ka drugom i postajete bliski. Sada je vreme da pokažete dragoj osobi da može na vas da se osloni. Usamljeni će upoznati zanimljivu osobu preko društvenih mreža.

Tarot karta Pravda u subotu budi vašu savest. Osećaćete se krivim zbog određenih reči i situacija. Ako mislite da ste prema nekome bili nepravedni, zatražite oproštaj. To je najbolji čin za počišćenje duše.

U nedelju tarot karta Mesec vas suočava sa najlepšim snovima. Maštaćete, vizualizovati i organizovati svoje planove za budućnost. Budite strpljivi i verujte u Univerzum. Mnoge stvari će uskoro doći na svoje pravo mesto.

Izvor: Lovesena