Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5 znakova da je ono što želite već na putu da se ostvari: Univerzum vam šalje jasne signale

Ako viđate ove znakove, ono što želite uskoro stiže u vaš život!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Nije uvek odmah očiigledno da ste blizu ostvarenja manifestacije. U stvari, neki od glavnih znakova mogu vas čak navesti da mislite kako ste još dalje od ostvarenja svoje želje.

Uz sav fokus na jasnu nameru i vizualizaciju u radu sa Zakonom privlačenja, postoji jedna stvar koju je često lako prevideti: nemogućnost prepoznavanja željene stvari kada vam stigne u život.

Pročitajte još:

Zapište ovo na papir i privucite ostvarenje želja za 5 dana: evo kako tehnika 5x55 privlači sreću

Univerzum pomaže da ispunimo želje: 3 vežbe koje aktiviraju čudesan Zakon privlačenja

Meditacija koja privlači ostvarenje želja: zatvorite oči, zamislite ovo i svemir će razumeti vaše snove

Isto tako, možda nećete primetiti suptilne znakove koji govore da je ono što želite na putu. Delotvorno korišćenje Zakonaprivlačenja zahteva otvoren um, osetljivost na znakove koji govore da je manifestacija vaših namera na dohvat ruke.

Ovde su neki od najčešćih pokazatelja.

1. Srećniji ste

Kada se osećate dobro (ili barem bolje nego što ste se osećali), vi se usklađujete sa onim što želite. U osnovi, postoji povratna petlja - što ste usklađeniji sa stvarima koje želite, srećnije se osećate, a sreća podstiče dalje usklađivanje.

Dakle, svaki put kada analizirate svoje mentalno zdravlje i shvatite da se poboljšalo u poslednjih nekoliko nedelja ili meseci, imate dobar razlog verovati da je ono što želite na putu do ostvarenja.

2. Redovno vidite i slušate o tome šta želite

Kada ste blizu tome da manifestujete ono što želite, možda ćete primetiti da počinjete to svuda da viđate - ili stvari koje to predstavljaju. Ako je ljubav to što tražite, možda ćete viđati predivne srećčne parove oko sebe ili ćete primećivati članke o ljubavi na internetu ili u časopisima.

Ako pokušavate manifestovati fizički predmet, npr. kameru ili muzički instrument, možda ćete primetiti da se oglašava na plakatima i u javnom prevozu ili se čak pojavljuje u svim vašim omiljenim TV emisijama!

Takođe ćete čuti u tuđim razgovorima više o tome šta želite manifestovati, kada je stvar koju želite na putu.

3. "Stepenice"

Vi možete manifestirati mnogo malih "stepenica" pre nego što zaista dobijete ono što želite, ali ove male pobede su sve znakovi da je ono što želite moguće i da je zaista na putu do vas. Drugim rečima, ne manifestuju se uvek naše želje odmah u svom punom obliku.

Na primer, možda ste u potrazi za ljubavlju i primetili ste kako susrećete dosta divnih ljudi u zadnje vreme, iako još nemate srodnu dušu u svojoj orbiti, ali imate umirujuće znakove da zaista postoji prava osoba za vas.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj