Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVAKOG DANA U 12 SATI I 12 MINUTA DOGAĐA SE ČUDO: Otvorite srce za energiju ljubavi i mira

Šta se događa kada na satu vidite 12 časova i 12 minuta...

  Izvor: Foto: Shutterstock

"Kada vam je srce otvoreno i postoji spremnost za primanje, povezanost sa vašom novom timusnom čakrom aktivira se u 12:12. To središte prima čistu božanstvenost i budi božansku ljubav u svetom kolažu vašega višeg srca", kaže Shanta Gabriel, autorka i duhovna učiteljica. "To zlatno svetlo nosi čiste frekvencijebezuslovneljubavi kako bi vas podiglo i podstaklo za vaše vreme na Zemlji."

Pročitajte još:

Horoskop: Koliko brojevi u numerologiji govore o vama?

Zdravlje i numerologija: brojevi vam otkrivaju na koje organe treba da obratite pažnju

LJUDI KOJI U DATUMU ROĐENJA IMAJU OVE BROJEVE ZAISTA SU POSEBNI: evo šta znači ako ste rođeni 11, 22, 10, 20 ili 30 dana u mesecu

Takođe je moguće doživeti da srca postaju mekša, što dopušta promenu gledišta na svet, pogled s više ravnoteže, "donoseći više mira u svako područje vašeg života". Kada nema otpora, moguće se otvoriti iskri Univerzuma u svakoj čeliji svog bića – pozivajući zlatnu svetlost da uđe u vlastito srce.

Najbolje je vreme za to u 12 sati i 12 minuta 12. dana 12. meseca u godini, zato taj dan oko podneva treba odvojiti 15 minuta kako bismo "napunili svoj sistem tim namerama". Ali ne treba se ograničiti samo na taj dan, dodaje duhovna učiteljica, jer ovu je tehniku moguće primeniti svaki put kada digitalni sat pokaže 12:12, što je vreme "prenošenja bezuslovne ljubavi".

Pripremite put afirmacijama i namerama – oslobodite srce. "Kada se ovaj plamen zapali, više nikad nećete biti isti kako lančana reakcija bezuslovne ljubavi iskuje predložak saosećanja unutar svetoga prostora vaše timusnečakre." Ta energija ljubavi svakim će otkucajem vašeg srca "katalizovati ćelije na više frekvencije svetlosti". A kada dosegnete izvan sveg osećaja polarnosti, prihvaćate svetlo i tamu, sjedinjujući sve unutar svog ljudskog obličja.

"Transcendentno je srce ono koje se širi kako bi uključilo najviši nivo božanskog svetla jednako kao i tamu što, čini se, postoji na svetu. Ne možemo pretpostavljati transcendentnu realnost koja ne uključuje tamu, ali umesto toga, osnažuje nove nivoe božanskog da osvetle delove egzistencije izvan svih granica", ističe Shanta Gabriel. Upravo u 12:12 božansko svetlo "osnažuje vaše ćelijskefunkcije novim zračenjem i vitalnošću životne sile". (...)

Radujte se – i dopustite poljima bezuslovne ljubavi da probude novu viziju unutar vas", savetuje duhovna učiteljica. Prosvetljen um i srce mogu roditi nov, uzvišen svet i osoba ispunjena ljubavlju može imati veliki uticaj – a "u 12:12 nema granica čudima koja se mogu dogoditi".

Izvor: Sensa.hr

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj