Inspirativna poruka u drugom mesecu u godini glasi: “Držite se tačke stabilnosti i umerenosti. Pronađite tačku ravnoteže i mirnog suživota usred promena

Ravnoteža donosi slobodu

Anđeo ravnoteže može se činiti pomalo suvoparnim i nezanimljivim kao fokus ovog meseca. Ali opet, to bi mogla biti upravo homeopatskafrekvencija potrebna za našu individualnu i kolektivnu psihu kako bi unela duboko oslobođenje u naš život.

Pročitajte još:

ANĐELI SU BLIZU VAS - BLIŽE NEGO ŠTO MISLITE: Evo kako da čujete njihove poruke i zamolite ih za pomoć

Kako nam anđeli čuvari pomažu dok spavamo: evo šta treba da uradite pre nego što zaspite

Kako da primetite znakove svojih anđela: priča koja pokazuje da su oni uvek uz nas

Svetska klima sve se više kovitla (što dokazuje i trenutna pandemija). Između događaja malo je ili uopšte nema vremena / prostora i čini se da se zadaci u našim životima udvostručuju ili čak utrostručuju. Neuravnoteženost se odlikuje kao umor, iritacija, samodopadnost i rastresenost. Znatno smanjuje našu sposobnost da budemo prisutni i svesno registrujemo kontinuitet dužih ciklusaživota.

Kada se postigne tačka ravnoteže, postoji sloboda; razdvajanje vremena i prostora i veća prisutnost u sadašnjem trenutku. Otvara se svetlosni (luminalni) prostor između onoga što više nije i onoga što još nije. Gubite potrebu za korišćenjem svojih odnosa i okruženja kao borilišta između dve suprotnosti.

Ključ je održavanja naše unutrašnje vizije stabilnom i učvršćivanja sa mirnoćom, sigurnošću i trajnom stabilnošću za veće cikluse i otpuštanjem trenutnih konstantnih kovitlanja.

Prestanite težiti kontrolisanju svega: života, članova porodice, društvenih događaja, kućnih ljubimaca, ili bilo čega što prekomerno obuzima vašu pažnju. Posvetite se mirnim prelazima između dnevnih aktivnosti i trenucima miroljubivog suživota.

Neka vam Anđeo ravnoteže ovog meseca otvori svetlosne prostora u srcu.

Izvor: Sensa.hr