Prema kineskojlegendi i verovanjima mladeži, kao i njihov položaj na telu i oblik, imaju posebno značenje i simboliku, a neki se čak smatraju i kao obeležja sudbine.

Veruje se da posebno značenje ima mladež na vratu, a evo kako se njegova simbolika tumači:

1. Na zadnjem delu vrata

Veruje se da osobe sa ovim mladežom imaju avanturistički duh - za njih je život jedna velika pustolovina. Uživaju u životu punim plućima, a svaki cilj za njih je dostižan. Za svoje snove se trude i bore, a na kraju uživaju u plodovima svog rada. Obično su radoholičari i najveća mana im je što teško uspostavljaju balans između privatnog i poslovnog života.

Pročitajte još:

Kineski astrolozi otkrivaju čudesnu tehniku za predviđanje sudbine: šta položaj mladeža na telu otkriva o našoj ličnosti i budućnosti

Japanska legenda koja menja pogled na ljubav: proverite da li je neka osoba sa razlogom ušla u vaš život

2. Na prednjem delu vrata

Ovaj mladež predstavlja vitalnost, zdravlje, snagu i energiju. Osobe koje ga imaju izdvajaju se po inteligenciji i imaju neverovatnu snagu volje. Istrajne osobe koje se posvećuju fizičkom i mentalnom zdravlju - uvek imaju zacrtan cilj. Ne zanemaruju svoje potrebe i imaju razvijenu zdravu ljubav prema sebi.

3. Oblik i boja

Specifično značenje mladeža imaju i oblik i boja. Veliki mladež na vratu označava sanjare, tamniji osobe koje naročito brinu o svom zdravlju, dok su svetliji mladeži su simbol ličnosti koja lako rešava probleme.

Izvor: Lovesensa