Sutra, 23. septemra očekuje nas jesenja ravnodnevnica, dan koji donosi posebnu energiju. Imamo šansu da iskoristimo tu energiju i snagu prirode. Unutrašnji glas i intuicija sada će biti posebno jaki, zato je sada trenutak da steknete nova saznanja. Moguće je da ćete se povezati sa nekim ljudima na dubljem nivou. Ovo može biti šansa da obnovite kontakt sa nekim osobama iz prošlosti, da oprostite ili zatražite oproštaj.

Glavna misija ove jesenje ravnodnevice treba da bude da odvojite vreme za sebe. Provedite više vremena u prirodi, u miru, pronažite kontakt sa sobom. Osvestite na kojim stvarima u životu ste zahvalni. Posvetite se sebi, budite sebi najbolji prijatelj i recite sebi - Hvala što činiš sve da ovaj život postane lakši i bolji.

Suočite se sa svojim osećanjima, osetite svoje biće. Osvestite šta nosite duboko u sebi. Da li imate neke potisnute emocije iz detinjstva? Da li postoje rane iz prošlosti? Dok ne postanete svesni šta nosite u sebi, otežano ćete postići željene ciljeve u svom životu.

Dok hodate, trčite u prirodi, vozite bicikl, planinarite... možete u mislima proći kroz svoj život. Zahvaite se na ljudima koji su vas pratili do danas. U srcu oprostite onima koji su vas povredili i pošaljite im ljubav. Svakog dana je prilika za novi početak.

Jesenja ravnodnevica je dobar trenutak da uradite nešto dobro i za druge. Pokažite ljubav svojim komšijama, prijateljima, ljudima oko sebe... Volontirajte, pomozite ljudima kojima je pomoć potrebna.

Kako biste iskoristili magičnu energijujesenjeravnodnevnice, izgovorite sledeće afirmacije 23. septembra:

  • Otvaram ruke za darove promene.
  • Dajem sebi prostor za pravi odmor.
  • Negujem baštu duše svoje.
  • Svuda vidim mala čuda.
  • Živim u potpunom skladu sa sadašnjim trenutkom.

Izvor: Sensa