Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anđeli pomažu pri izboru partnera: 5 najčešćih pogrešnih uverenja o srodnim dušama

Hoće li srodne duše uspeti u ovoj misiji, zavisi kako od Univerzuma i plana koji je spremljen za njih, tako i od samih osoba i njihove volje...

  Izvor: Foto: Nikola Marinković

1. Za svakog postoji samo jedna srodna duša. Odnosi koje formiramo sa srodnim dušama zapravo često predstavljaju neke od najizazovnijih odnosa koje imamo u životu. Najviše iz njih učimo, te je često sama relacija opterećena mnogim lekcijama koje treba savladati. Za različite životne faze pojavljuju nam se novi učitelji u formi srodnih duša, koji uopšte ne moraju ni biti naši emotivni partneri. Vrlo se često dešava da kada se lekcija jednom savlada, osobe za koje smo pogrešno verovali da će biti sa nama celog života, tada nastavljaju svojim putem i ostavljaju prostor za nekog novog.

Doreen Virtue: evo šta nam poručuju anđeli ovim brojevima...

2. Srodne duše uvek završe zajedno. Neće sve srodne duše završiti zajedno. U ovakvoj formi susreta, sasvim je u redu očekivati mnoštvo izazova, otežanja i prepreka za realizaciju dugovečnosti odnosa, iako postoji velika količina privlačnosti i/ili ljubavi koja ih drži zajedno, uprkos svemu. To hoće li srodne duše uspeti u ovoj misiji, zavisi kako od Univerzuma i plana koji je spremljen za njih, tako i od samih osoba i njihove volje da prevaziđu izazove i da istraju bez obzira na sve.

3. Jedina veza koja vas može usrećiti je veza sa srodnom dušom. Već je rečeno da veze srodnih duša često nose paket opterećenja, koji služi za njihov lični rast i razvoj, te da situacije u kojima se često nalaze deluju više otežavajuće, nego što mogu učiniti parove srećnim.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj